Ahojte Každá vaša rada mi bude napomocná kedže momentálne som v situácii,ked neviem,kde sa dalej pohnúť. Prišiel mi papier zo STU že som prijatá na medicínsku chémiu,všetko podstatné tam napísali,no ja, ako dievča z východu sa maximálne nevyzná v Bratis
No aj ja som bola prijatá dodatočne- no na inú školu. Pokiaľ viem nikomu naša škola- teda tým dodatočne prijatým ubytovanie neposkytla- mala ich a aj mňa na háku no keďže som o tú školu mala fakt záujem zohnala som si privát v Rači lebo z internátov mi chodili len negatívne odpovede. No na internát som sa dostala v polovici októbra keď sa čo- to uvoľnilo.
bohužiaľ tebe už asi intrák nikto nepridelí. Čo mojich spolužiakov minulý rok vzali na medicínsku chémiu v druhom kole, tak bývali myslím na priváte a až niekedy v druhom semestri, keď sa uvoľnili miesta, tak si našli na intráku.
Tak ja som na STU tiež dodatočne prijatá. V pondelok mám zápis a hneď potom si dávam rezerváciu na internát. Idem na FEI a v inštrukciách pri rozhodnutí o prijatí písalo, že si mám na uvedenej stránke podať žiadosť. No a po zápise by sa mala dať spraviť už konečná rezervácia na miesta, ktoré budú voľné. Takže asi tak... Verím, že sa nájde aj pre tých dodatočných nejaké miesto.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
zastávka MHD sa volá STU
bohužiaľ tebe už asi intrák nikto nepridelí. Čo mojich spolužiakov minulý rok vzali na medicínsku chémiu v druhom kole, tak bývali myslím na priváte a až niekedy v druhom semestri, keď sa uvoľnili miesta, tak si našli na intráku.
EUBA
Blava
swag