Apple má v súčasnosti objemy hotovosti na úrovni 178 miliárd amerických dolárov. Iste, veľký objem drží v zámorí a veľké množstvo z nich je technicky považované za "cenné papiere", ale tie môžu byť rýchlo prevedené na hotovosť.
-----------------------------------------------------------------------
Ja by som nikdy nedal za telefón toľko peňazí. Podľa mňa je to úplne zbytočné. Môj smartfón bol lacný a všetko na ňom beží plynulo, nič mu nechýba. Ide mi o funkčnosť, a na tú nemá patent len Apple.
vzdy mi pride komicke ako sa dokazu ludia, ktorych apple absolutne nezaujima rozculovat nad applom ja by som si nkdy nekupila samsung ale nikdy by mi ani nenapadlo vytvarat o tom forum
apple je značka, ak by zajtra vydali Iphone 7 tak ľudia by ho kupovali, veď aj tie videá.. ľudia vôbec nevedia čo kupujú, proste majú Iphone To už je o inom
vsetci vieme ze apple je predrazeny a nema moc pravo si pytat tolko co pyta, ale zas ios je ovela stabilnejsi nez android, co mi vyhovuje, je to len na tebe ci si ho kupis alebo nie
ano je. jedna vec je znacka ale podla mna iphone nieje IBA mobil ako vsetky ostatne, niesom ziadny iphonista ani nijak nepodporujem sracky od applu (aj ked si myslim ze iphone je dobry mobil a to od modelu 4 a vyssie) , iphone je zaroven aj stylovy znackovy modny doplnok (v kalifornii ti dizajneri spravili pracu nad ocakavania) a preto je ta vysoka predajnost. +dnes chce byt vela ludi in za kazdu cenu (zaraba 2,3€/hod ale iphone má ) ... .....ale napriklad samsung galaxy alpha je tiez celkom pekny, keby samsung popracoval aj na dizajne podla mna by sa im zvysila predajnost, podla mna samsungy su hadam najskaredsie ....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
-----------------------------------------------------------------------
Značka je značka.
stále je tu možnosť siahnuť po alternatíve, alebo si zohnať súčiastky a vyrobiť si mobil sám
@vachtlik to neni tiez ziadna vyhra iphone by som si sice nekupil ale neni to len znacka. aj ked vyrobne naklady su podstatne mensie