Ak by to bolo iba raz, lebo by ten človek neodolal, alebo by proste chcel skúsiť niečo nové/iné... Myslím, že by som to dokázala odpustiť. Lebo to, že by sa ku mne ten človek vrátil by predsa znamenalo, že si uvedomil, že je spokojnejší s tým, čo má. Samozrejme, bolelo by ma to, ale odpustila by som. Rada si nahováram, že ale ak by sa niekto poza môj chrbát stretával pravidelne s niekým iným, to už by som odpustiť nedokázala... ale bohužiaľ, niečo v mojom vnútri mi hovorí, že ak by som toho človeka fakt ľúbila, odpustiť by som to vedela.
podla toho za akych okolnosti by sa to stalo,ci to ten clovek dlhodobo planoval ze sa vtedy a vtedy stretnu,alebo ci by to bolo na nejakej ozraneckej party...
v pripade ze by som bola podvedena zo zivocisneho pudu a nie z lasky tak myslim, ze by som dokazala odpustit.. v pripade ze by ma priatel uz nelubil, tak si myslim, ze uz by to nemalo cenu dalej tahat..
Odpustiť neveru? To je naozaj zložité, samej by mi to bolo ťažké odpustiť a hlavne pri hádkach sa k tomu nevraciať. Neviem je to naozaj ťažké, ale ak by sa to stalo mne verím že to by nebolo v triezvom stave tak určite by som chcela aby mi to moj priatel odpustil, tak myslím si že v tomto prípade by sa tá nevera dala odpustiť ale určite by sa to nemalo opakovať to nie.
Pokial to nie je nejaka stala milenka alebo nestrieda bordely tak to este nie je dovod na rozchod tak to este nie je dovod na rozchod (pokial sa obaja miluju)
Všetci sa mi čudujú, ale jednoducho som toho názoru a stojím si za ním, aj keby sa malo stať hoci čo. Neveru by som neodpustila a je jedno, čo to bude, či iba bozkávanie, alebo niečo viac. Ak sa o tom dozviem, bol by koniec. Už som počula aj názory (od okolia), že ak príležitosť bola, tak by sa to ešte odpustiť malo. No, asi som príliš tvrdohlavá, odpoveď je jasná, nie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
1. Bozkávanie.
2. Manuálna sexuálna výpomoc.
3. Pohlavný prienik do akejkoľvek časti tela.
ale ak by to bolo čokoľvek...odpustil by som no nezabudnem...nie tak ľahko...
v pripade ze by som bola podvedena zo zivocisneho pudu a nie z lasky tak myslim, ze by som dokazala odpustit.. v pripade ze by ma priatel uz nelubil, tak si myslim, ze uz by to nemalo cenu dalej tahat..
Tak verím, že by sme sa nejako dohodli ..
Keby s tou zenou planujem aj nejaku buducnost, tak by som ju uz asi neplanoval.