Vezmite si, že spáchate nejaký zločin a idete za dobrým priateľom, pretože si myslíte, že mu môžete dôverovať. Ale ten priateľ má svoj rozum a svoje hodnoty a má Vás rád a rozhodne sa, že najlepšie v záujme celkom všetkých a všetkého včetne Vás samého bude najlepšie, keď Vás "udá," hoci to preňho bude ťažké.
nenazvala by som to zradou.. v tej danej situácii by ma to určite "sklamalo" (vedela by som že som vinná a trest si zaslúžim, no nie som ten typ ktorý ho rád prijíma a brala by som to ako zradu), ale viac by ma potešilo keby tomu predchádzalo "udaj sa sama, alebo ťa udám ja"...
@flussica noo po čase (možno hneď, možno o dva mesiace, fakt nemám predstavu o tomto) určite.. možno by som sa už ani tak nehnevala na ňu/neho, ako na seba že som si to sama dokašľala..
Ja s tým nemám problém, som príliš mäkká, väčšinou doleziem za osobou osobne, aj keď na vine nie som ja Ale ak ide o niečo väčšie, tak nezabudnem. Potom už tej dotyčnej osobe nedokážem veriť, ako to bolo predtým.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Vezmite si, že spáchate nejaký zločin a idete za dobrým priateľom, pretože si myslíte, že mu môžete dôverovať. Ale ten priateľ má svoj rozum a svoje hodnoty a má Vás rád a rozhodne sa, že najlepšie v záujme celkom všetkých a všetkého včetne Vás samého bude najlepšie, keď Vás "udá," hoci to preňho bude ťažké.
Aký druh zrady to v tom prípade je?
No, tak hej. Je to korektnejšie, keď sa pred tým spýta. Takže ak by sa spýtal/a, už by si to ako zradu nehodnotila?