Otázka bola blbo formulovaná. Lebo ja si osobne myslím že každý kto ma obe ruky a hlavne jednú pravú a druhú ľavú tak by mal dokázať upliesť korbáč, jasné že po prvý krát asi nie ale tak podľa predlohy alebo za pomoci skúseného človeka čo je prútikár tak to dokáže asi každý.
@cjubou ja som to nemyslel kriticky a ani naivne, skôr vtipne, vieš človek by mal manuálne všetko zvládnuť pokiaľ je telesne zdravý(má končatiny) a aj po duševnej stránke. No ak som to nikdy nerobil tak ťažko urobím korbáč ako profík ale zase nemôžem povedať že by som ho nedokázal upliesť no nie????
Tak áno máš pravdu je u ľudí pár antitalentov, alebo skôr lenivcov ktorým sa to nechce a ženám napríklad korbáče netreba skôr na zadok a po nohách to áno
@pernik teraz mi chceš povedať že na pletenie korbáča, tak na to treba extra školu či vzdelanie ???? Veď jasné ak niekoho niečo nebaví tak to nebude robiť to je logické, ale zase ak niekomu niečo nejde a chcel by sa to naučiť tak ako sa naučí ak nebude skúšať pliesť a už čo upletie to je jedno ale upletie čiže si myslím že som dobre povedal, že to každý dokáže ak chce. By si sa čudoval ale sú taký ľudia ktorý sú na manuálnu prácu či nejaké remeslo antitalenti, proste to nevedia a im to nejde, ale sú lepší v niečom inom a o lenivosti tu snáď písať nemusím, lebo dnešný ľudia sú veľmi pohodlný, najradšej by nerobili nič.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
a to som si bola istá, že to založil putin:d
na šibačku napríklad
alebo len tak pre radosť
neviem, ako by sa pritom dalo dorezať (prúty nebývajú ostré), iba ak pri ich odrezovaní..
no dobre, možno to bolo blbo formulované, ale nesúhlasím s tým, že každý
Tak áno máš pravdu je u ľudí pár antitalentov, alebo skôr lenivcov ktorým sa to nechce a ženám napríklad korbáče netreba skôr na zadok a po nohách to áno