v pohode (pokiaľ sa nejedná napríklad o postoj k rasizmu či homosexuálom. vtedy mám problém, pokiaľ je druhý xenofóbny)
akurát mi všetci hovoria, že vždy vyzerám, že sa toho druhého snažím presvedčiť o svojej pravde, pretože veľa argumentujem a ešte viac sa pýtam, ale ja chcem len proste vedieť, ako má ten druhý svoj názor vyargumentovaný a ako je schopný zo svojho hľadiska kontrovať. a možno v tých odpovediach nájdem aj niečo, čo by dopomohlo k tomu, aby som názor zmenila ja.
ale minule som mala fajnú asi hodinovú diskusiu s Turkami o vzťahoch, na konci ktorej mi iba povedali, že nechápu, ako ma niekto niekedy môže zavolať na rande a dobrovoľne so mnou tráviť čas, keď som taká inteligentná, až sa to nedá vydržať (to je ich vyjadrenie) (fakt sme každý zastávali úplne úplne odlišné názory a hoci chápem, že vychádzajú z iného kultúrneho prostredia než ja, trošku ma urážal ich postoj, tak som sa asi rozbehla až príliš )
uplne neznášam keď niekto povie svoj názor a myslí si že je ten jediný a najsprávnejší O_o keĎ chcem vyjadriť ja svoj,tak napíšem "podľa mňa,ja si myslím" a pod.,nevnucujem svoj názor ostatným a nemám rada ked ho iní vnucujú mne
nikto mi nevadi nech si mysli a robi co chce ak sa nestara do mna a nerype do mna za moje nazory ak robi toto tak mu poviem co si ja myslim o jeho presvedceni a ze je v skratke kokot
Akože áno. Ale aj tak to vždy skončí tak, že sa priamo, či nepriamo ho snažím presvedčiť.
Ale teraz vážne: Záleží od nálady, chuti sa hádať a dohadovať a podobne. A tiež od debilnosti názoru druhej strany. Niekedy proste ten druhý má tak kolosálne idiotský názor, bez akýchkoľvek argumentov podložený, že jednoducho nedokážem povedať, že má svoj názor a akceptovať ho.
vždy som sa za to hádala v poslednom čase som dosť flegmatická a odmeraná čo sa týka takýchto vecí, vačšinou sa zvyknem šúlať od smiechu poza chrbtom a v duchu si tak hovoriť prečo ja.. ale ak viem, že mám pravdu a je to doležité tak si za tým stojím aj keby som mala schytať monokle..
väčšinou áno a to z dôvodu lebo sa nerád hádam fakt..radšej nech si dotyčný povypráva a myslí niečo, čo mi je proti srsti ako by som sa mal hádať..to proste nie..nemám to rád..ja sa snažím byť vždy happy
a teda aby som vysvetlil že prečo by som sa mal hádať...ja keď s niečím nesúhlasím tak kričím! a kričanie je začiatok hádky
ja si trufam povedat ze ja mam najspravodlivejsi nazor na vsetko o com rozmyslam takze asi nie ! viem ze je to dost trufale od nejakeho jebnuteho notorika ale je to tak !
ja sa snažím si presadiť svoj názor vždy,ak vidím že to má nejaký význam..lenže pri niektorých ľuďoch sa to nedá..ja si svoje vyargumentujem dlhým monológom ústne alebo písomne a párkrát sa mi stalo že ten človek mi povedal že jasne len ty máš pravdu a nikto iný..takže záleží od človeka..ale poslednú dobu proste pri niektorých "držím hubu a krok" a vybúrim sa zase niekde inde..ale celkovo diskutovanie o probléme a presadzovanie si toho svojho je fajn..preto tolerujem čo si myslí ten druhý,ak dáva zmysluplné argumenty
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
akurát mi všetci hovoria, že vždy vyzerám, že sa toho druhého snažím presvedčiť o svojej pravde, pretože veľa argumentujem a ešte viac sa pýtam, ale ja chcem len proste vedieť, ako má ten druhý svoj názor vyargumentovaný a ako je schopný zo svojho hľadiska kontrovať. a možno v tých odpovediach nájdem aj niečo, čo by dopomohlo k tomu, aby som názor zmenila ja.
to za mňa spraví choroba, beznádej, nešťastie.........
vtedy si každý spomenie na Boha a bude kričať "Prečo práve ja:- /!!!")
filip
Ale teraz vážne: Záleží od nálady, chuti sa hádať a dohadovať a podobne. A tiež od debilnosti názoru druhej strany. Niekedy proste ten druhý má tak kolosálne idiotský názor, bez akýchkoľvek argumentov podložený, že jednoducho nedokážem povedať, že má svoj názor a akceptovať ho.
a teda aby som vysvetlil že prečo by som sa mal hádať...ja keď s niečím nesúhlasím tak kričím! a kričanie je začiatok hádky