moje dievča je pre mňa dokonalé a to je každý, koho milujeme a riadim sa citátom "Neprispôsobuj milovanú osobu svojim ideálom, prispôsob svoje ideály milovanej osobe."
meh inac mozem nekoho barjako najviac lubit, nikdy by som si nedovolil tvrdit o tej osobe, ze je dokonala.. lebo to je aj tak bullshit proste.. ja mam rad nedokonalosti a kludne si ich aj vsimam, vacsinou su to prave tie najkrajsie charak. crty ( ak ta crta nie je napr nasilnictvo alebo rasizmus etc )
Môj priateľ je pre mna dokonalý preto, lebo ma podporuje a záleži mu na mne. veci , ktoré neznášam nerobí, správa sa ku mne slušne, nehreší a vždy ma vypočuje a počúvne moju radu..
Nikdy som nerozmýšľal nad tým aká je to dokonalá baba vo veľmi konkrétnych črtách, pretože aj tak by som sa vyjadroval len vo vágnych pojmoch ako inteligentná, milá, pekná bla bla bla a to podľa mňa nemá zmysel, pretože krása, inteligencia a príjemnosť môžu mať viacero nuáns... A byť konkrétny... to je ešte horšie, človek si vytvorí Pygmaliónovskú sochu.... lenže má to jeden veľký háčik... takéto sochy ožívajú len v mytológií a nie v reálnom živote
ale ak by som mal niečo tresnúť, tak nech je zvedavá, nech kladie otázky a hľadá odpovede (ideálne spolu so mnou), nech ju zaujímajú aj iné veci ako tie, ktoré súvisia s každodenným životom, teda nech sa dá s ňou hovoriť o veľkom množstve tém, ktorým nemusí nutne rozumieť, ale mala by sa vedieť nad nimi zamyslieť. Mala by byť aspoň trochu citlivá, nemala by byť fanatička, ale mala by mať schopnosť pozerať sa na veci s odstupom... takisto by mala mať zmysel pre humor a schopnosť nebrať si všetko osobne A najmä čo je najdôležitejšie mala by vedieť, čo chce a ak to vie, tak to povedať alebo aspoň zrozumiteľne naznačiť tak aby som tomu (aj ja) pochopil Nemala by byť zviazaná do veľkej miery spoločenskými, náboženskými a pod. normami, ale na druhej strane by sa mala správať aspoň trochu ako "dáma", čo znamená, že nie ako nejaká vulgárna pipka z pokecu Zmysel pre humor je vítaný... ako inak
A z fyzických čŕt... milujem, keď má baba pekný úsmev, najmä ak sa "smeje očami" Ale nie je to pre mňa
mal by byť tolerantný, milý, možno myslím na túto dobu zle ale mal by urobiť prvý krok keďže ja by som to nevedela urobiť smiley: a mal by ma vedieť rozosmiať ..
vysoký, svalnatý, tmavý typ, strnisko, mal by si vážiť ženy, chovať sa ku mne slušne, vlastne chovať sa slušne ku všetkým. Vie variť, číta knihy, hovorí po francúzsky/španielsky/taliansky - NEEXISTUJE
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
v praxi sa skor priklanam tuna k salviakovi @1
ale ak by som mal niečo tresnúť, tak nech je zvedavá, nech kladie otázky a hľadá odpovede (ideálne spolu so mnou), nech ju zaujímajú aj iné veci ako tie, ktoré súvisia s každodenným životom, teda nech sa dá s ňou hovoriť o veľkom množstve tém, ktorým nemusí nutne rozumieť, ale mala by sa vedieť nad nimi zamyslieť. Mala by byť aspoň trochu citlivá, nemala by byť fanatička, ale mala by mať schopnosť pozerať sa na veci s odstupom... takisto by mala mať zmysel pre humor a schopnosť nebrať si všetko osobne A najmä čo je najdôležitejšie mala by vedieť, čo chce a ak to vie, tak to povedať alebo aspoň zrozumiteľne naznačiť tak aby som tomu (aj ja) pochopil Nemala by byť zviazaná do veľkej miery spoločenskými, náboženskými a pod. normami, ale na druhej strane by sa mala správať aspoň trochu ako "dáma", čo znamená, že nie ako nejaká vulgárna pipka z pokecu Zmysel pre humor je vítaný... ako inak
A z fyzických čŕt... milujem, keď má baba pekný úsmev, najmä ak sa "smeje očami" Ale nie je to pre mňa
inak, každý koho milujeme je pre nás dokonalý.
....môžem si trošku zasnívať?
vysoký, svalnatý, tmavý typ, strnisko, mal by si vážiť ženy, chovať sa ku mne slušne, vlastne chovať sa slušne ku všetkým. Vie variť, číta knihy, hovorí po francúzsky/španielsky/taliansky - NEEXISTUJE