ahojte, potrebuejm poradit ,,, rano som sa zobudila s omnoho zvetsenymi madlamia dost dost to bolii.. kazde preglgnutie am boli.. skusalal som vsetko aby to prestalo...kloktanie slanov vodoukloktanie tym cajom nech sa ukludiai tie mandle..bioparox nic n
Chod k páno doktorovi. Moj priatel mal tiež toto a nakoniec sa z toho vyklula dosť škaredá choroba. Doktor ti poradí, dá ti antibiotika..skore uzdravenie.
presne to isté trápi aj mňa! ...už sa celý týždeň zobúdzam a zaspávam s napuchnutými mandľami a horúčkou...lekárka mi predpísala len penicilin a z toho mi bolo len horšie...bolesť ti stlmí max. Acylpirin ale nevylieči to...Penicilin by si mal jest každý deň 3krát až kým sa ti stav nezlepší...ale ten ti dajú len na lekársky predpis takže aj tak musíš navštíviť lekára..a keď to bude moc vážne radšej si ich daj potom aj vybrať...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov