Ahojte prosím Vás o radu a tipy ako schudnúť čo najviac najúčinnejšie. Ja viem že je na túto tému milión diskusií ale väčšinou sa tam nič rozumné nenachádza. Prosím poraďte mi nejakú konkrétnu stravu, potravinu alebo druh pohybu Ďakujem Vám vopreed
potraviny + pohyb. jedno bez druheho nejde. resp mozes zrat co chces pokial sa budes hybat a vynakladat extremne narocnu fyzicku zataz. ak chces najst balanc tak moja rada je prestat pit secky sladke vody, voda, caj bez cukru, mlieko, voda s citronom/pomaranc. kombinovat
potraviny - kazde dve hodiny v mensich porciach, pokusit sa redukovat produkty z bielej muky, trocha delena strava tzn. maso + zelenina, raz za cas s ryzou alebo pecenymi zemiakmi. raz za cas si mozes dat aj nejaku cokoladu alebo cipsy alebo picoviny ale tie tovary su na to "zhresit" raz za cas, ne sa nimi furt ladovat.
na každého niečo iné zaberá, u mňa to bola mixovaná surová zelenina tak o 19 hodine, cca 4 dcl a 1 dcl vína bieleho suchého za tým...
za mesiac som zhodil 8 kg...
Vážnee so suchým ? To ide ? Ako ťa to napadlo? mňa napadlo zatiaľ len googliť a tam nachádzam najúčinnejšie diéty ako ketonova a spol ale toto som nevidela
Neviem prečo ľudia robia takú vedu z chudnutia, myslím že je náročnejšie nabrať váhu než ju zhodiť (tiež si nepribrala za mesiac) ... veď pre telo je prirodzené spaľovať tuky, premienať prijaté kalórie na energiu...
nežer kadejaké pi**viny, viac zeleniny, viac sa hýb, trebárz vystúp o dve zastávky skôr a choď pešo, alebo peši po schodoch napríklad
koniec muke, vela sladkeho, zemiaky, kuracina, ryby, banany, jablka, pomarance, zelenina je zbytocna. Hej a pohyb je nutny, staci kratka prechadzka, bicyklovanie, hranie basketbalu alebo futbalu alebo volejbalu, kdekolvek sa natriasas. Mozes si to spravit pestrejsie, vela vareneho znamena priberat, vela soli tiez skodi.
@savvym toto kde si nabral, ze elenina je zbytocna? sorry ale mas vobec mozog v hlave? zelenina je najsuper sposob, ako sa zasytit minimom kalorii, plus kopec vitaminov, mineralov.
Prosim, povedz mi, ze toto bol joke, neverim, ze niekto dokaze vyplodit takuto kolosalnu picovinu a mysliet to vazne.
Zelenina by mala byt absolutnym zkladom jedalnicka.
Vazne, ak si toto myslel vazne, bez si dat facku prosim.
@savvym odpoj sa z netu pls alebo aspon nepis nieco o com nemas sajnu
@4 je tiez hlupost sama o sebe, tym ze len obmedzis mnozstvo si akurat tak zastavis metabolizmus a mozno sa dozenies aj k tomu, ze podla vysledkov testov by si mala byt kvazi "podvyzivena" ale pritom mas nadvahu.
treba spravne skombinovat stravu tak aby si mala vsetky ziviny a zacat sa hybat, jest pravidelne, neprejedat sa...ale urcite tu necakaj nejake zazracne potraviny a diety...je to len o tom ako vies zatat zuby a ako si sama vies zmenezovat svoju vyzivu.
sa smejem. Si myslite ako len vy mate pravdu. Od malicka som mal maximalne zemiaky a nic zeleninove nejedol, takisto dalsi ludia, co ju nejedia su chudi, tak vy radsej chodte pozriet sa do zrkadla a hladajte tam cloveka a nie kolosialne odjebat kazdeho vy netove kurvy.
V prvom rade vysadit jednoduche cukry. Papat vajicka, tvarohy, kotidze, zeleninku, masko, ak mas chut ma sladke tak ovocie (najlespie ale doobedu). Dat si nejaky ciel, dokedy chces takto stravu dodrziavat... Najhorsie su zaciatky, kym sa telo nedostane do ketozy (na to aby sa tak stalo, je vhodny prijem sacharidov do 50g denne). Na to, aby si si nespomalila metabolizmus, spravit si raz za cas cheat day (napr raz za 2 tyzdne), pit vela vody, zeleny caj neosladeny cisty, dobra je aj kava a ak si uz v ketoze, je fajn aj karnitin, ktory podporuje spalovanie tukov. Samozrejme, zapojit aj trosku pohyb a fyzicku aktivitu a vysledky sa dostavia urcite. U mna boli dost viditelne uz po prvych tyzsnoch, teraz teosku zhresievam, pretoze mam trosku narocnejsie obdobie, no vratim sa spat do ketozy coskoro, pretoze mi vtedy bolo lepsie...keby nrico, pis ts
@savvym netova kurva ma akoze ma urazit alebo co? juuu, si mi ale dal a nemusis ma tagovat, aj tak bolo zbytocne na tie tvoje somariny reagovat, len no obcas sa nezdrzim, moja chyba.
Že na nete sú popísané samé chujoviny ohľadom toho co zajebe XDDDDD na internete je toľko o tomto už popísané stručne a jasne ze keď sa nato ešte stále niekto dokáže opýtať tak nech si oplieska hlavu o stenu....
Len si lenivá marha vyhľadať si informácie a myslíš že ti niekto napíše sem režim odkedy vstanes až kým pôjdeš späť že čo máš jest a robiť...daj si facku
@savvym to, ze ty si nejedol zeleninu, svedci len o tom, ze tvoji rodicia su rovnako jebnuti ako ty, o nicom inom. Argument ako obloha je modra, lebo trava je zelena.
Gratulujem, vyhral si cenu idiot mesiaca.
@savvym tak ty urazas, a argument si nenapisal ziadny - stale som na tom lepsie a tiez, jediny, kto sa tu strapnil si ty, lebo trepes totalne picoviny "vela sladkeho a zelenina je zbytocna". Dufam, ze na najblizsej konferencii dietologov budes ritualne zavrazdeny maximalne nehumannym sposobom
keeeetoza, ale ostat na nej aj po dosiahnuti ciela, nevratit sa na junky zivotny styl. proste, ak chces aj zakomponovat ze pohyb do diety, tak heavy lifting a ketoza idu velmi dobre dokopy : ) nevzdavat sa, kontrolovat sa a tak no
@mayben ........ takými basic radami ako v @1 sa nemusíš riadiť a ani ako @Arikado píše..na ketózu sa jeb prosím ťa
k strave: www.calc.bedifferent.sk ... ak po vyrátaní budeš mať otázky tak smelo píš správu, alebo email progress@bedifferent.sk
a celkovo odporúčam článok prvé kroky začiatočníka » www.bedifferent.sk/prve-kroky-zaci...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
potraviny - kazde dve hodiny v mensich porciach, pokusit sa redukovat produkty z bielej muky, trocha delena strava tzn. maso + zelenina, raz za cas s ryzou alebo pecenymi zemiakmi. raz za cas si mozes dat aj nejaku cokoladu alebo cipsy alebo picoviny ale tie tovary su na to "zhresit" raz za cas, ne sa nimi furt ladovat.
vela sexu, pohybu, smiechu a spanku.
done
za mesiac som zhodil 8 kg...
Chcem pribrať žerem viac
Chcem schudnúť žerem menej
Žiadne počítanie kalórií a nezmyslov ...
Proste nepapkaj toľko, stačí zmenšiť porcie a menejkrátdenne papať a efekt uvidíš
nežer kadejaké pi**viny, viac zeleniny, viac sa hýb, trebárz vystúp o dve zastávky skôr a choď pešo, alebo peši po schodoch napríklad
Prosim, povedz mi, ze toto bol joke, neverim, ze niekto dokaze vyplodit takuto kolosalnu picovinu a mysliet to vazne.
Zelenina by mala byt absolutnym zkladom jedalnicka.
Vazne, ak si toto myslel vazne, bez si dat facku prosim.
@4 je tiez hlupost sama o sebe, tym ze len obmedzis mnozstvo si akurat tak zastavis metabolizmus a mozno sa dozenies aj k tomu, ze podla vysledkov testov by si mala byt kvazi "podvyzivena" ale pritom mas nadvahu.
treba spravne skombinovat stravu tak aby si mala vsetky ziviny a zacat sa hybat, jest pravidelne, neprejedat sa...ale urcite tu necakaj nejake zazracne potraviny a diety...je to len o tom ako vies zatat zuby a ako si sama vies zmenezovat svoju vyzivu.
@staphylococcus
Len si lenivá marha vyhľadať si informácie a myslíš že ti niekto napíše sem režim odkedy vstanes až kým pôjdeš späť že čo máš jest a robiť...daj si facku
Gratulujem, vyhral si cenu idiot mesiaca.
k strave: www.calc.bedifferent.sk ... ak po vyrátaní budeš mať otázky tak smelo píš správu, alebo email progress@bedifferent.sk
a celkovo odporúčam článok prvé kroky začiatočníka » www.bedifferent.sk/prve-kroky-zaci...