Jaaj časy minulé keď som o tom chcela robiť prácu a konzultantka ma od toho odhovorila lebo je to neprebádateľná vec a že všetko sú len domnienky. Držím palce,vždy ma to fascinovalo ^^
@5 zdravim brata trencana v prvom rade, v druhom rade lucidne sny su snivanie, nad ktorym mas kontrolu, v podstate ziva realita, bdele snivanie a v tretom rade slepi ludia:
"Ľudia, ktorí sa narodili slepí, neprežívajú v snoch obrazy, ale zažívajú zvýšenú chuť, dotyk a vôňu. Tí, ktorí oslepli vo veku päť až sedem rokov, môžu mať vizuálne obrazy v snoch, zatiaľ čo tí, ktorí prišli o zrak po siedmich rokoch, stále "vidia" vo svojich snoch, ale obrazy majú tendenciu slabnúť, zatiaľ čo oni starnú."
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Odpoveď bola zaznamenaná.
"Ľudia, ktorí sa narodili slepí, neprežívajú v snoch obrazy, ale zažívajú zvýšenú chuť, dotyk a vôňu. Tí, ktorí oslepli vo veku päť až sedem rokov, môžu mať vizuálne obrazy v snoch, zatiaľ čo tí, ktorí prišli o zrak po siedmich rokoch, stále "vidia" vo svojich snoch, ale obrazy majú tendenciu slabnúť, zatiaľ čo oni starnú."
Odpoveď bola zaznamenaná.