poznáme! fenomenálny autor, škoda že už nie je medzi nami a nedokončí začaté,nestihnuté nové spracovania. hoci neznášam sci-fi a fantasy. jeho stopára galaxiou priam milujem. páči sa mi aj film, ale nič nie je nad to, ked si popri čítaní predstavujete postavy a okolnosti vy sami. odporúčam každému. svojský humor, originálne nápady a nevtieravé spracovanie. palček hore
pravdaže, práve mám rozčítané jeho knihy a to ako dokáže tento chlap písať, to nevie hocikto. Jeho fantázia a zmysel pre humor su vynikajúce...niekedy sa pristihnem, že mám na tvári veľký ale veľký úúsmev
uzasne knihy, fakt citala som sice len sprievodcov ale bolo to super, vyborny humor a take oddychove. Dokonca som tento rok bola v uterakovy den vencit psa s uterakom buduci rok si to zopakujem
Ja som precitala este od neho Holistická Detektívna Agentúra Dirga Gentleyho a Dlhý temný súmrak Bohov tiez s Dirkom Gentleym. Ale na Stopárovho to nemá
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
Dostal infarkt keď cvičil cviky na posilnenie srdca a proti infarktu.
Absurdné, ako jeho knihy.