Je to aj u vás bežné, že namiesto kaderníčky sa radšej dáte ostrihať vlastnej partnerke?
Pre tých, ktorí nemajú partnerky, dovolíte vaším rodinným príbuzným strihať vás?
Striham muza aj ostatnych chlapov v najblizsej rodine, plus k tomu aj niektore zeny. Som kadernicka/holicka - samouk.
A sebe zasrihujem ofinu - asymetricky obluk.
Akozee ja mam extremne vela vlasov a dost fobiu z toho, ze s nimi niekto manipuluje, lebo ich je proste vela a mala som viac polamanych hrebenov a kief aj s ruckou nez detsky domov.
A toto je asi tema pre kratkovlasych ludi, ale chcem sa zapojit
Ja striham a farbim svoju mamku, expriatelku, niekdajsiu spolubyvajucu/kamosku a este nejakych par ludi, a som myslim hodne zrucna s cudzimi vlasmi
Mala som radsej byt kadernicka, bohuzial neznasam ludi a som smartass, ktory by neprezil nemat VS vzdelanie.
ex mal dlhšie vlasy ako ja, tak som mu z nudy zapletala vrkoče a copíky a podobné pičoviny ale strihanie by bola príliš veľká zodpovednosť, bol na vlasy háklivý
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
A sebe zasrihujem ofinu - asymetricky obluk.
A toto je asi tema pre kratkovlasych ludi, ale chcem sa zapojit
Ja striham a farbim svoju mamku, expriatelku, niekdajsiu spolubyvajucu/kamosku a este nejakych par ludi, a som myslim hodne zrucna s cudzimi vlasmi
Mala som radsej byt kadernicka, bohuzial neznasam ludi a som smartass, ktory by neprezil nemat VS vzdelanie.