nevidel som ho, nikdy ho pozerať neplánujem ako aj ďaľšie slovenské blbé seriály typu panelák a ordinácia... jediné dobré seriály čo sa robili/robia na slovensku sú tie komediálne..
nesledujem, ale som presvedčený,že ak sa to bude tlačiť v dostatočnej frekvencii, tak to bude veľmi sledované a ľudia budú klasicky nariekať, ako keby ich to niekto nútil pozerať nakoniec si to polovica tých ľudí zamiluje len preto, leb sa o tom bude veľa hovoriť. keď to skončí, všetci sa budú tváriť, že to nikdy nesledovali. vždy to tak býva
Niekedy si to plánujem pozrieť napriek tomu, že nemám rada "paródie" a napodobeniny iných populárnejších seriálov... Dúfam, že to nebude len lacná napodobenina Housa...
videla som ho len tak zbežne včera ale nieje to zlé trocha mi pripomína Housa tým že je taký arogantný,.....ale myslím že sa to dá pozerať...aj keď nemyslím že na tom budem závislá........
Housa som nikdy nepozerala, ale včera som si toto pozrela a myslím, že to bolo v pohode. Vôbec to nevyzeralo ako slovenský film, myslím tým, ako boli urobené tie scény. Na porovnanie tak s Ordináciou (ktorú síce tiež nepozerám), ale na Ordinácii je to vidieť, že je to slovenský seriál.
Mne sa to náhodou páčilo. Určite lepšie ako ordinácia, panelák či šeherezáda. Podobá sa to síce na housa, ale čo už. Po meste tieňov znovu niečo "krimi"
Pozreté, nebolo to zlé ale taký divný mix slovenských seriálov na čele s Maštalírom z Ordinácie a Kobielskym z Paneláku .. Keby tam dajú nové tváre hned by to bolo lepšie
ja len nechápem prečo takmer každý slovenský seriál potrebuje byť natáčaný v lekárskom prostredí... ale je fajn, že hoci sa tu nerobia nejaké trháky, robí sa aspoň niečo...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
lekári nie sú bohovia.............super námet, aj ten slovník a humor sú dobré
popravde to vobec nebolo az take zle.. dokonca mastalir i pobavil a nie trapne.. som zvedavy co dalej..
zo sk serialov asi to naj v poslednej dobe