horolezkyňa!! alebo psychiatrička. prípadne gitaristka alebo nejaká veľká hudobná producentka, usporiadateľka nejakých veľkých hudobných akcií a asi ba ma bavila aj práca za barom. mohla by som aj pilotovať, to by bolo fajn. ale možno skončím niekde v garáži a budem variť piko, kto vie
Predávať v antikvariáte alebo starožitnostiach, tlačiť grafiky, alebo v neposlednom rade psychologické výskumy. Takže ak to poberiem profesne, tak predavačka, grafička, psychologička.
Tak na prvom mieste je astronautka, o druhé miesto sa delia hasička a svetovo uznávaná psychologička, a ak ani to nie uspokojila by som sa aj ako známa holywoodska herečka, ako majiteľka obrovského obchodu so starožitnosťmi alebo ako pilotka malého lietadla čo lieta na alijašku či severný a južný pól
neviem či to tu už bolo ale nechcelo sa mi čítať komenty nado-mnou...to raz niekde bolo že manželia cestovali po svete a hodnotili letoviská a hotely v ktorých boli...to by som brala a ak by to nebolo iba pre jedného tak niekoho odtiaľto by som zobrala so sebou
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
zatiaľ to nevyzerá slubne
spisovateľ, architekt, maliar etc.
a v buducom zivote chcem vyskusat inu planetu
Na to som zabudla... Takže ešte kontrabasistka Samozrejme, ak budem mať saxofonistu
Čaká nás sľubná kariéra
(nereálne )
hm...ale ja rocknroll na cajone asi nezahrám
alebo by som chcela mať vlastný bar, kde by som organizovala koncerty