Zdar, je tu niekto kto má/mal dredy? Chel by som nejaké rady, alebo tipy ako na to... na nete som už niečo našiel ale rád by som počul niečo s vlastných skúsenosti... Možno ani názory na dredy by nezaškodili
mozem ti zistit nieco od kamosky, co ich mala asi 3 roky ale uz nema...napr. preco si ich rozhodla dat prec, uz ma len jeden na pamiatku
poznam jedneho chalana, ktory ich ma pekne, celkovo to vacsinou podla mna vyzera dobre na chalanoch s hustymi kuceravymi vlasmi...ak mas 4-ry vlasy na hlave si to nedavaj...
Niektorí Ťa začnú bezdôvodne nenávidieť, iní aj tĺcť, často budeš mať voľné miesto v autobuse a pravý Rastaman s africkými koreňmi Ti aj tak povie, že si trápny pokrytec ; ) A bude mať pravdu.
heh ja ich robim ... vieščo takto Ti poviem dredy niesu len niečo čo máš aby si zaujaal , dredy maju v sebe kultúru a tú by si mal poznať... to je moj názor .. ale dredy som robila aj ludom ktorý otom nemajú poňatie ale peniaze su peniaze ...ale otom potom ... chceš radu ?? no ak chceš dredy priprav sa na to že prvý rok je okolo toho teda dosť starostii .... hlavne s dopletanim na opravy by sa malo chodit po dvoch tyzdnoch pokial to budu tie klasickejsie bez vosku ... A pokial si tteda dáš robit dredy s voskom to su tie ktore sice najskor vyzeraju ovela lepsie ako bez vosku ale potom je to BORDEL... do toho sa najviac dostavaju zvieratka...
Takze takto ak by si chcel viac tak mi napis mozme kludne podebatovat ...
spoluziak mal dredy a celkom sa mu to hodilo isty cas aj moja sestra uvazovala o dredoch ale bola by skoda jej dlhych vlasov...ina ma dredy aj tak prirodzene lebo sa necese casto ale predstavte si z tohto dredy
Noo ... Takze dlzka vlasov aspom 10cm ale tak najlepsie sa to robii z vlasov co su po pleciaa lebo tie su tak akurat dlhe na robenie ...potom Ti uuz budu dorastat a ak si ich das dohackovat tak pohode tym som len chcela povedat ze nemusis si ich nechavat nejaakee ze brutal dlhe ... Hehe no mytus vyvraciam.... nemusis sa oholit dohola.... kupis dobry kondicioneer budes si isch umyvat fakt caastoo pri koreni sa Ti zacnu rzpletat .... ale je to dost zdlhavy proces ale usetril by si mozno len par centimetrov vlasov.... najviac tomu davam do 7cm no a je tu druhy sposob rozpletania a to je ihlou ... kazdy uzlik vytiahnes ...a rozpleties ich (mozno) ale poznam ludi co to tak spravili sice potom budes mat dost znicene vlasy ale da sa to prezit teda pokial Ti tak zalezi LEN natom aby si nebol dohola
@pumaamravec , do kýblika, ja som sa zľakla, že odkiaľ tu kto vyhrabal moje vlasy presne také som mávala, dĺžka aj farba, tesne pred ostrihaním takto odfotené..
heh ja som sa rozhodla po piatich rokoch co som ich chcela ze asi ne ale este tsale otom uvazujem ale uz nie tak intenziivne...a to asi preto ze ich robim uz ma presla do toho taka chut lebo uz to chce strasne vela ludi ....
ja som mala rok jeden dred za uchom, pomerne dlhy ...a teraz mam uz pomaly druhy tyzden dredy na celej hlave, nemam ich este uplne dokoncene, ale pracuje sa na tom ...zatial som spokojna...sice ludia na mna divne pozeraju, prihovaraju sa mi a tak...a je zo mna fetak...uz aj s tym jednym som v podstate bola...ale kedze nazory inych ludi na mna ma nezaujimaju, lebo sama viem, ze kedy sa citim najlepsie...to je vsetko o psychike ...a dredy uz aj tak nie su in, tusim...takze je to len na tebe
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
nemám rád vymletých ľudí čo si to dávajú len kvôli tomu aby boli sakra in...
poznam jedneho chalana, ktory ich ma pekne, celkovo to vacsinou podla mna vyzera dobre na chalanoch s hustymi kuceravymi vlasmi...ak mas 4-ry vlasy na hlave si to nedavaj...
Moja kamoška mala jeden dred, ktorý bol robený amatérsky za pomoci vosku, gélu a iných prípravkou.
Počula som že do originál dredov sa pridávajú aj drôty, ale čo je na tom pravdy ťažko povedať .
Ale ak si dáš jedne dred, tak ak ho ostrihneš nebdue to až také nápadné ako ked si dáš na celu hlavu.
Potom buď dorábka, alebo ostrihať
P.S:Samotné dredy majú aj nejaký náboženský význam , ale takisto som to "len počula"
a inak segra mala dredy a bolo to fajn...teda to howorila ona...ale mne sa to nelubilo lebo to vyzeralo jak take husenice....
a o.i. utfg » www.dreadheadhq.com/...
Takze takto ak by si chcel viac tak mi napis mozme kludne podebatovat ...
Zaujímalo by ma aké dlhé by vlasy mali byť aby sa na nich dali urobiť dredy?
A ešte je tu jeden mýtus... hovorí sa že keď sa dávajú dredy dole že sa ide "dohola" čo je na tom pravdy?