Máte nejakú drobnosť, ktorú by ste na sebe chceli zmeniť?
Vadu alebo zlozvyk, ktorý nie je veľmi významný, ale aj tak vám prekáža?
Čo vám bráni v tom, aby ste dosiahli zmenu?
Drobnost ?
Mamicko moja..ja mam tolko neziaducich drobnosti,ze z toho vychadza komplet vymena celej osobnosti
Zial..
sebaovladanie..trpezlivost..vytrvalost
Ale zo vsetkeho najviac by som chcela byt dobrotiva .Ako matka Terezka
Chýb mám dosť ale momentálne som buď v stave maximálneho narcizmu alebo lenivosti lebo mám pocit že sa akceptujem. Aa predsa kým som to dopísala napadlo mi - keby som začala robiť všetko čo chcem a dokončila všetko čo som začala tak by som bola strasne super!
Ja mam pre jednú vec strašný blok a kvôli tomu sa neviem vôbec uvoľniť medzi ľuďmi, aj keď medzi nimi len stojím a nikto si ma nevšíma.
Ale neviem, či to nazvať drobnosť, dá sa to zmeniť peniazmi, ale tak napríklad moja mama by na to musela robiť asi 2 roky. Ja som študent, tak možno potom si na to zarobím.
Asi najviac mi na sebe vadí, že som ľahko rozptýliteľná, neviem robiť veci do konca alebo sa na ne sústrediť, potom v testoch a tak robím strašne hlúpe chyby z nepozornosti alebo aj v bežnom živote často proste nevnímam čo robím a potom robím kokotiny... Ak nerobím aspoň 3 veci naraz tak sa nudím...
(Štylistika lvl kapitán Danko, ja viem.)
A ešte by som možno chcela vedieť nadväzovať medziľudské vzťahy. Iné nez kamarátstva. Alebo neodmietať keď sa ich snaží nadviazať niekto so mnou.
Alebo aj nie.
osobnostne.. strasne by som chcela, aby som nemyslela 2500 otacok za sekundu
furt musim mat milion kokotskych myslienok a neviem sa poriadne skoncentrovat, ako staphylo pise
mozno je to nejaka hyperaktivita, akurat som (bola?som?) velmi akademicky schopne decko aj s tym
Chcela by som vediet ludom povedat "nie" bez toho aby som sa potom neutapala v depkach, ze ma neznasaju a nechcu sa uz za to so mnou bavit. A vacsinou to aj tak dopadne, ze to niektori zneuziju a ja skoncim jak handra. To sa potom nenavidim este viac.
A brani mi v tom najskor moje nizke sebavedomie a to, ze sa chcem kazdemu zapacit a s kazdym sa hned kamosit.
@narazuvzdornaa toto je veľmi dobrý popis môjho stavu ja ani voľnočasovo neviem premýšľať súvislo nad jednou vecou. Alebo vôbec nad jednou vecou. Alebo aspoň normálnou rýchlosťou. Prečo.
Ako decko som bola tiež akademicky veľmi schopná a stále som, keď sa snažím a chcem a som motivovaná ale tá motivácia sa hľadá ťažko v poslednej dobe...
@staphylococcus ja som sa takmer uplne vzdala nejakeho.. naplnania potencialu
co ti neradim ani neodporucam, ale.. that shit hard
nebude zo mna, co sa zdalo, ze by zo mna mohlo byt, stale si uzivam benefity toho, ze je ten mozog prirychly, ale prilis ma to obtazuje na cielenu snahu nieco zo seba vykresat
@narazuvzdornaa ja sa zatiaľ snažím...tiež som si myslela, že to bude lepšie a že mám väčší potenciál (čo asi mám len môj mozog wtf)...ale v rámci možností sa snažím
Keď mňa bohapusté sedenie nad knihami tak strašne nebaví a nenapĺňa, neobsedím, nechce sa mi na to sústrediť, chcem už robiť praktickejšie veci. Teda chcem ich robiť častejšie než raz za týždeň. To ma zatiaľ aspoň trochu motivuje...
Ked som medzi ludmi mam problem vypnut, nerozmyslat ...neviem sa tak uvolnit ...neviem ako to vysvetlit mozno slovami ze si seba (a casto aj okolie) az prilis uvedomujem/vnimam.
Nic co mi napadlo asi nebude drobnost uz len preto ze mi to napadlo ale tak napriklad to ze mam prilis nizke sebavedomie nato aby som niekedy rozmyslala aj nad tym ze nieco sa mozno naozaj nemusi vzdy posrat alebo mat nejaky hacik...
mne chýba motivácia .. som niečo medzi nihilistom a stoikom a chýbajú mi kladné aspekty života ako je podpora, láska a úprimné porozumenie, čiže k životu priszupujem potom s nezáujmom a lahostajnosťou, robím len nutné minimá a nadávam na sprostosť iných (keď sú sprostí)
čiže to je to čo by som zmenil na sebe, chcem byť pozitívnejší a motivovanejší v živote tak aby som bol aktívnejší a tešil sa z viac vecí a dosahoval vyššie ciele ...
rozptýliteľnosť, viac odvahy by som chcela- schopnosť povedať, čo si myslím, ako obchodník som až priveľmi zameraná na vzťahy, výkon mi uteká , viac flegmatizmu/mámvpičizmu resp. schopnosti odignorovať blbé reči a viac vedieť chodiť v blate tohto sveta a ešte menej psychosomatiky, čo sa prejavuje buď na imunite alebo krčnej chrbtici u mňa...
Chcela by som asi viac dôverovať ľudom..(alebo by som skôr chcela nájsť niekoho komu by som mohla dôverovať) a chcela by som menej rozmýšľať nad vecami nad,kt.by som ani nemusela,chcela by som menej riešiť čo si o mne myslia ostatný,...a veľaaa iného
Mam kryve spodne zuby. Nenahneval by som sa keby boli rovne. A taktiez keby mam trochu mensie brucho. Ale nevadi mi to natolko aby som s tym nieco robil.
Prestat analyzovat kazducku prkotinu. Iste veci totiz nemaju vysvetlenie ale moja hlava neda proste pokoj, kym nebude zodpovedane aj posledne ''preco''. Nemat az taku dobru fantaziu (ked niekto povie nieco nechutne, zial si to viem dost dobre predstavit). A zabudat (to zas ked ma niekto naserie, tak to tiez dlho neviem pustit z hlavy, v zasadnych veciach to tam je uz asi na furt a pomerne dost vela vztahov mi na tejto ''neschopnosti preniest sa cez iste veci'' stroskotalo).
Menej prokrastinácie.
Empatickejšie načúvanie iným.
Emocionálnejšia vyspelosť.
Nižší stupeň prílišnej snahy o perfekcionizmus vo všetkých oblastiach môjho ale aj ostatných životoch.
Nižšie požiadavky na ľudí, ktorým by som chcela venovať svoj čas.
A i.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
A zišlo by sa mi pochovať macíka. Aspoň to, čo z neho ostalo
Mamicko moja..ja mam tolko neziaducich drobnosti,ze z toho vychadza komplet vymena celej osobnosti
Zial..
sebaovladanie..trpezlivost..vytrvalost
Ale zo vsetkeho najviac by som chcela byt dobrotiva .Ako matka Terezka
Ale neviem, či to nazvať drobnosť, dá sa to zmeniť peniazmi, ale tak napríklad moja mama by na to musela robiť asi 2 roky. Ja som študent, tak možno potom si na to zarobím.
(Štylistika lvl kapitán Danko, ja viem.)
Alebo aj nie.
furt musim mat milion kokotskych myslienok a neviem sa poriadne skoncentrovat, ako staphylo pise
mozno je to nejaka hyperaktivita, akurat som (bola?som?) velmi akademicky schopne decko aj s tym
A brani mi v tom najskor moje nizke sebavedomie a to, ze sa chcem kazdemu zapacit a s kazdym sa hned kamosit.
Ako decko som bola tiež akademicky veľmi schopná a stále som, keď sa snažím a chcem a som motivovaná ale tá motivácia sa hľadá ťažko v poslednej dobe...
co ti neradim ani neodporucam, ale.. that shit hard
nebude zo mna, co sa zdalo, ze by zo mna mohlo byt, stale si uzivam benefity toho, ze je ten mozog prirychly, ale prilis ma to obtazuje na cielenu snahu nieco zo seba vykresat
Keď mňa bohapusté sedenie nad knihami tak strašne nebaví a nenapĺňa, neobsedím, nechce sa mi na to sústrediť, chcem už robiť praktickejšie veci. Teda chcem ich robiť častejšie než raz za týždeň. To ma zatiaľ aspoň trochu motivuje...
A este to ze sa kvoli tomu stale bojim
čiže to je to čo by som zmenil na sebe, chcem byť pozitívnejší a motivovanejší v živote tak aby som bol aktívnejší a tešil sa z viac vecí a dosahoval vyššie ciele ...
teraz sa mi nechce a nezaujíma ma to
Empatickejšie načúvanie iným.
Emocionálnejšia vyspelosť.
Nižší stupeň prílišnej snahy o perfekcionizmus vo všetkých oblastiach môjho ale aj ostatných životoch.
Nižšie požiadavky na ľudí, ktorým by som chcela venovať svoj čas.
A i.