Zvykli ste dať niekedy vo vzťahu druhú šancu? Ak áno,ako to pozmenilo váš vzťah..? Zistili ste že tú osobu milujete ešte viac, a nedokážete bez nej byť alebo už to nebolo také ako bývalo predtým..Alebo aké sú vaše skúsenosti?
podľa toho čo pod pojmom podjeb kto myslí...ak sa do toho ráta bozkávanie tak áno...dala som druhú šancu...stále ho milujem aj napriek tomu rovnako...ak sa do toho bozkávanie nezaraďuje tak nie....nebola príležitosť dať druhú šancu a dúfam, že ani nebude...
ja som chodila z jednym chalanom bol o viac ako 10 rokov starsi a mal dost take velke naroky na mna...ale rozpravat sa s nim dalo v pohode aj vsetko normalny vztah ale potom sme s a prestali stretavat a skoncilo to....najhorsie na to je ze som sa s tym zmierila po case ale teras ma to zase stve a dala by som mu sancu ale on uz ma babu : disappointed:
keby mi niekto nejako ublizil vedela by som mu odpustit ale nikdy by som na to nezabudla a urcite by som mu nedala druhu sancu...pretoze ked viem ze to urobil raz kludne to moze urobit aj druhy treti stvrty krat.....
tak podla mna je to o tom co ti wywiedol ...keby to bolo welmi zle tak aj keby ste ostali spolu tak by ta nieco od neho drzalo a mala by si strach ze to zazijes znowa ale aj keby si si nasa niekoho druheho aj tak by si mala strach ze ta sklame ...ale podla mna sancu treba dat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov