Ahojte idem na strednú a mám na výber jazyky. Prvý cudzí som si dal nemčinu lebo chcem v nej pokračovať zo základnej. Druhý cudzí si neviem vybrať medzi francúzštinou a angličtinou . Na základke som mal angličtinu ale neviem či chcem v nej pokračovať a
urcite anglina!! dnes uz vsade mas anglinu, ci uz potom na vysokych skolach je kopu veci len v AJ, alebo aj v beznom zivote..bez franiny dokazes viest plnohodnotny zivot, bez AJ sa obavam ze dnes uz pomaly ani nie
anglina je v súčastnosti tak všadeprítomná, že absolútne neovládať ju sa rovná takmer spoločenskej samovražde (a tým nemyslím takej, že sa niekde strápniš, ale že onedlho budú chcieť už aj od upratovačiek aspoň zbežné znalosti)
ja by som si dala francúzštinu... angličtina je "ľahká", je všade, všetci ňou hovoria a tým pádom máš milión možností ako sa ju naučiť sama... ale francúzština... samozrejme, ak sa niečo chceš učiť, tak si k tomu cestu nájdeš aj napriek všetkému, ale tá škola ti dáva isté návyky a pravidelnosť a to je síce dôležité pri učení sa všetkých jazykov, ale... neviem no...
anglinu....mňa jediná vec mrzí....že ja som mal anj ako prvý a mal som na výber nej a frj...a o rok k nim pribudla aj ruština....bodaj by som bol o rok starší :/
ja si dávam ako prvý anglinu a druhú ruštinu... anglina je už samozrejmá vec, s ňou sa dohovoríš v západných krajinách skoro všade... aj v Nemecku, švajčiarsku, Španielsku... ruština je budúci svetový jazyk, takže myslím, že sa tiež zíde
no ale k téme: samozrejme, že AJ využiješ ju viac ako FR
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
Azbukové čítanie je skvelé
no ale k téme: samozrejme, že AJ využiješ ju viac ako FR