ruštinu mám ja, je super, hlavne keď po 3 rokoch ešte polovica triedy nevie azbuku (lajdáci sme)
dokonca ku nám na školu prestúpil jeden, čo už aj na základke mal ruštinu (bol zo skupiny jediný, všetci sme boli začiatočníci) a tak učiteľka bola šťastko, že aspoň dakoho nemusí učiť nič, ale nakoniec sme zistili, že on vedel z tej ruštiny najmenej a mal najväčšie problémy s azbukou
Španielčina je podľa mňa super. Ja by som išla tú keby som mala na výber. Nemčina by ti bola užitočnejšia, ale keď k nej nemáš vzťah nedávaj si ju, zbytočne by si bola v strese. Tiež ju nenávidím.
nemcinu mozu nenavidiet len ti, ktori asi nemaju mozog, aby sa ju naucili, alebo sa vysrali na snazenie sa tento jazyk naucit a pochopit, lebo je uplne prakticky, logicky a dokonaly, tak sa uz konecne zbavte tych predsudkov!!!
ja som tiez nemala rada nemcinu az pokial som nenarazila na jedneho nemca(ja co som na juzne typy)..a ten nemecky prizvuk dokonca nemal ani taky hitlerovsky.
ja sa učím ruštinu, každý na ňu nadáva, ale stačí sa naučiť azbuku potom to už pojde ľahko ja ju viem celkom dobre a pritom nás ju učí 73 ročná učiteľka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
dokonca ku nám na školu prestúpil jeden, čo už aj na základke mal ruštinu (bol zo skupiny jediný, všetci sme boli začiatočníci) a tak učiteľka bola šťastko, že aspoň dakoho nemusí učiť nič, ale nakoniec sme zistili, že on vedel z tej ruštiny najmenej a mal najväčšie problémy s azbukou
a keď máš dobrú učiteľku ,tak ju môžeš mať dokonca aj rád