Ibaže by sme rátali aj nedobrovoľnú diétu v podobe nejedenia počas predmaturitného obdobia, to som často vynechala obed, lebo som bola nervózna a nemala som hlad a dopadlo to tak, že som si sukňu dokázala vyzliecť bez rozopnutia, bedrová kosť mi trčala, lícne kosti mi trčali a keď som stretla jednu babu, jej prvá veta bola "Priber."
jem všetko a aj taqk som chudá Veľa ľudí mi závidí a ja som rada, že mám také šťastie a svoju postavu nemusím vôbec riešiť.... a tie dievčatá, ktoré majú 50 kg a myslia si, že sú tučné, naozaj ľutujem!
no pred rokom som držala , ale to takú že som si odvykla od sladkostí.. inak som normálne jedla a schudla som 7kg .. teraz sú naspať, myslím že je to tabletkami že mám veľkú chuť do jedla, a dala som si po dlhom čase sladkosť, a hneď som zabudla na to ako mi to celý ten čas nechýbalo..
Ja už som držala diéty od ryžovej po mandarinkovú, alebo som nejedla vôbec až do odpadnutia, alebo som jedla moc a potom to dávala von.... a už nechcem viac, som rada že sa ten kolotoč ustálil a ja sa zase učím mať rada samú seba ...
to nieje diéta, to je životný štýl ! a tak ako povedala @loollindussiq pečivo z bielej múky, párky, klobásky, presmažené ťažké jedlá, bravčové/hovädzie/králičie a z veľa daších vecí ma priam napína..
Bola to diéta ktorú som držať proste musela lebo som všetko vyvrátila ... Jedla som len suché pečivo , občas z maslom , varené zemiaky z kuracími prsiami ( nevyprážaními ) Takto som sa stravovala asi mesiac a schudla som 10 kíl a udržala som si ich
nedržím a nikdy držať nebudem....keďže mám problémy so štítnou žľazou, moja váha sa udržuje na 48 kg...........čiže: môžem jesť, čo chcem aj tak nikdy nepriberiem
@lenkaska1 asi tak ale vieš čo? vyrobila som si mincu áno nie a dneska som sa jej spýtala či si mám kúpiť zmrzku a ona že nie, dobré ne? pointa: nekúpila som si ju, ale nebolo od toho ďaleko
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
však @matushkaa o tom tiež vie veľa že ?
..kvak..
tak tak presne...ako bolo vcera v particke...stihli su fyzicky zdatnejsi zachranit sa z poziaru ...alebo nieco v tom zmysle
Ale inak som gurmánka !