Držal niekto z vás túto dietu? Ak áno pomohlo ? Zvládli ste to ? Ja som dnes s ňou začala a samozrejme zatiaľ je to v pohode, len som zvedavá ako dlho vydržím.
pane a bože... ak sa k tomu nechcete vyjadrovat dakujem odchod !!! ...
dalej ... ja ju v podstate nedrzim preto ze chcem schudnut nejako markantne kedze to nepotrebujem,,,, pre mna je to urcity ciel, ktorý som si dala a chcem ho dosiahnut..... takze... a btw..nikdy som predtym ziadnu dietu nedrzala ... a cvicim pravidelne a jem normalne
nechutna dieta.....brutalne mega nezdravá...nie že by ine diety boli zdravé ale táto je moc...spolubyvajuca ju držala a za tri tyždne jej štrajkovali ladviny(
@laurtina Vieš čo,čítala som kamoškinu knihu o tom a mala som dosť...Ona to vydržala asi týždeň a to čo schudla pribrala naspäť po ďalších pár dňoch...
Neprijímaš tam rôzne minerály a vitamíny,čo je ešte pre mladý organizmus dôležité, tuky sú zakázané nielen živočíšne,ale aj rastlinné(ktoré sú na rozdiel od ŽIV. prospešné).
Plus chudneš čisto len na SVALOCH,takže sa ti môže vytvoriť/zhoršiť celulitída,kondičku budeš mať v prdeli a so športovaním sa behom držania diéty a tesne po nej môžeš rozlúčiť...
Toť môj názor,nemusíš ho akceptovať,ja to viem len od kamarátky(videla som na nej aká bola malátna a potom mi vysvetlila že prečo) a osobne s tým skúsenosť nemám a ani nechcem mať...
@lucinkahc dakujem..fakt konecne nieco kriticke a odovodnene...lebo ked pozeram na ostatne clanky na nete vbzdy to vsetko len vychvaluju ..... mne je jasne ze to nemoze byt zdrave ....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
čo takto sa začať pravidelne a zdravšie stravovať a trocha sa hýbať ?
vkuse tu je dukanova dieta , VS neviem coho, lubkam maroska, som teply neviem co mam robit atd tad
Možno nachvíľu, ale hneď ako začneš jesť normálne máš to späť aj s úrokami ..
Takže si vyber či budeš stále behať v kruhoch alebo sa začneš stravovať zdravo a pravidelne.
dalej ... ja ju v podstate nedrzim preto ze chcem schudnut nejako markantne kedze to nepotrebujem,,,, pre mna je to urcity ciel, ktorý som si dala a chcem ho dosiahnut..... takze... a btw..nikdy som predtym ziadnu dietu nedrzala ... a cvicim pravidelne a jem normalne
Neprijímaš tam rôzne minerály a vitamíny,čo je ešte pre mladý organizmus dôležité, tuky sú zakázané nielen živočíšne,ale aj rastlinné(ktoré sú na rozdiel od ŽIV. prospešné).
Plus chudneš čisto len na SVALOCH,takže sa ti môže vytvoriť/zhoršiť celulitída,kondičku budeš mať v prdeli a so športovaním sa behom držania diéty a tesne po nej môžeš rozlúčiť...
Toť môj názor,nemusíš ho akceptovať,ja to viem len od kamarátky(videla som na nej aká bola malátna a potom mi vysvetlila že prečo) a osobne s tým skúsenosť nemám a ani nechcem mať...
bielkovín:
-pri dennom príjme viac ako 2g/kg hmotnosti
dochádza k odvápňovaniu kosti a zadržiavaniu
fosforu
-zvyšuje sa produkcia amoniaku, močoviny
a purínov – poškodenie nervových buniek,
obličiek
-pri porušení obličiek - dna
-zvýšená spotreba niacínu, pyridoxínu (koenzímy
pri metabolizácii bielkovín)
-nedostatok vlákniny pri konzumovaní prevažne
živočíšnej stravy