@5@7 (Klasická dávka vtipu vyrieši všetky problémy.. Skoro všetky.)
Báj d wéj k téme; z nepriameho zdroja som počula, že to dodržiavala dcéra známych našich známych a že schudla celkom slušne. Mne sa to ale nejako nepáči a ani v kombinácii s Marťankami sa mi to nepáči viac.
@wolskeoko To máš pravdu a čo si povedal, je celkom v poriadku, lenže to nestačí z jediného základného dôvodu a to: ako rozlíšiš, čo je vlastne to [vhodné stravovanie]. Dukanova, tukanova, bodová, šťavová, 40-dňová či doživotná alebo iná diéta (zaručene bez jojo efektu počas diéty - dosvedčí 11/9 živých anorektičiek) predsa tiež nie je o tom, že prerušíš na dva mesiace/+/- príjem akejkoľvek potravy. Je to o redukovaní dávok (s čím sa dá súhlasiť) a s úpravou jedálnička (čo je veľmi diskutabilné), kde sqa vlastne dostávame zase k tomu VHODNÉMU stravovaniu.
@bress ty o com pises? ja pisem o tom, ze s pohybom sa chudne rychlejsie, nie o tom, ze bez pohybu sa chudnut neda... tvl precitaj si na co reagujes najprv, potom premyslaj a reaguj
@coloredbrain tebe vaha padla rychlejsie bez pohybu ako s pohybom chudnutie je o tuku, nie? A pockaj, ked ti padne zadok, ani zta po tebe neobzriem, ked sa nebudes aspon korculovat
No určite funguje(u mňa to tak aspoň bolo), ale z dlhodobého hľadiska je zdraviu škodlivá. I keď dukanky a samotný tvorca to odmietajú. Nadmerné množstvo bielkovín zaťažuje nie len obličky. Pri odbúravaní bielkovín vzniká mnoho toxických látok a bez zeleniny, prirodzených antioxidantov a vlákniny(čo je prvé dve fáze takmer zakázané) sa s tým telo len ťažko vysporiada. Cestou je určite obmedzenie sacharidov no nie tak radikálne ako práve v Dukanovej alebo Atkinsonovej d. + pohyb samozrejme...
@wolskeoko no ty pises, ze upravenim stravy a pohybom spolu. A ja hovorim, ze cisto spravnou dietou aj bez pohybu schudnes rychlejsie ako tym sposobom.
@catmartina odmietaju, lebo to nie su dlhodobe diety (nik to ani dlhodobo neodporuci ) a zelenina sa pri atkinsonovej da jest, len si treba vyberat, ktore nevyhadzuje z ketozy.
@bress nepísala som, že by sa pri Atkinsovej d. nesmela jesť zelenina. A ešte čo sa trvania diéty týka, aspoň Dukanova dlhodobá je. V poslednej fáze, ktorá sa dodržuje prakticky až kým to človeka neomrzí, je jeden deň v týždni čisto bielkovinový ...
@wolskeoko robila som od detstva atletiku, skončila som s tým pred 4mi rokmi a vtedy som mala všetko pevné, ale moooc objemné a teraz som omnoho viacej spokojná s mojou postavou. nemám riť a stehná ako tank, nohavice si kupujem o dve čísla menšie ako vtedy (a zober si, že som bola mladšia vtedy)
@bress kým sa ale do tej fáze keď máš jeden bielkovinový deň dostaneš, prejde pár týždňov. Prvý mesiac je dosť drastická práve v súvislosti s vit. a min. látkami. Preto sa odporúča užívať Bion3 ako komplexný vit. doplnok. Čo je ale smiešna náhražka využiteľnejších stopových prvkov v strave..a kopec ľudí to aj tak podcení a neužíva nič..
@wolskeoko ja trénujem na koncertoch tancovaním a skákaním a občas si doma zacvičím jógu šport ma nebaví vôbec jedine na bicykli by som rada chodila, ale to nie so zámerom športovať ale so zámerom dostať sa niekde len tu je veľa kopcov a drbnutí šoféri no mne sa to teda vôbec nepáčilo, strašne mohutne som sa cítila
priatelka ju drzala pol roka, velmi jej to pomohlo, schudla 11 kg... isla podla tohto navodu - » www.topdieta.sk/dukanova-dieta/... a nie podla knizky, tu si kupila az neskor, ja som do nej len parkrat nazrel, mozem ju odporucit viac ako info na weboch...
ked drzala dukanovu dietu, tak som jej pomahal v tom, ze som sa ciastocne prisposobil jej strave, cize napriklad vecer sme mali rovnake, dost to pomaha, takze ak s niekym byvas, odporucam aj toto riesenie
Dukanova diéta patrí medzi tzv. redukčné bielkovinové diéty a dá sa vďaka nej schudnúť. No má aj svoje negatívne účinky, ku ktorým patrí napr. zápach z úst, únava, závraty, nespavosť, nevoľnosť spôsobená z nedostatku sacharidov atď. Takže, či sa do nej pustíš je len na tebe. Skôr ako ju začneš držať si prečítaj napr. toto » www.dietyachudnutie.sk/diety/redukcne-... Držím palce!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
si to daj do vyhladavaca preboha ziveho
@creeson .. tak jasné že bez natriasania to nie je ale chcem aj dáko si jedlo upraviť
@harper ..tak ale už neskôr môžeš vitamíny doplniť normálne jesť ovocie a zvyšok nie ?
Báj d wéj k téme; z nepriameho zdroja som počula, že to dodržiavala dcéra známych našich známych a že schudla celkom slušne. Mne sa to ale nejako nepáči a ani v kombinácii s Marťankami sa mi to nepáči viac.
@wolskeoko dobre diety funguju a schudnes s nimi rychlejsie ako len upravou stravy.
na kereho boha je google? !!!
@catmartina odmietaju, lebo to nie su dlhodobe diety (nik to ani dlhodobo neodporuci ) a zelenina sa pri atkinsonovej da jest, len si treba vyberat, ktore nevyhadzuje z ketozy.
@wolskeoko tak s kardiom aj tak svaly nezachovas, praveze ich spalis. A hocijake chudnutie je najprv voda a potom tuk a svaly...
priatelka ju drzala pol roka, velmi jej to pomohlo, schudla 11 kg... isla podla tohto navodu - » www.topdieta.sk/dukanova-dieta/... a nie podla knizky, tu si kupila az neskor, ja som do nej len parkrat nazrel, mozem ju odporucit viac ako info na weboch...
ked drzala dukanovu dietu, tak som jej pomahal v tom, ze som sa ciastocne prisposobil jej strave, cize napriklad vecer sme mali rovnake, dost to pomaha, takze ak s niekym byvas, odporucam aj toto riesenie
pozri si viac na tejto linke » www.dietyachudnutie.sk/redukcne-diety/... .