na nasej skole su za znizenu znamku zo spravania odcitane body, staci si pozriet kriteria prijimaciek na skole do ktorej chces ist a urcite tam bude popisane aj bodovanie znamok zo spravania
Kde sú tie časy, keď sa riešili takéto prkotiny a jediné čo šloveka mohlo trápiť.
A jasné že ťa zoberú... A maximálne tak nejaká administratívna zamestnankyňa sa stretne s touto informáciou, keď bude prezerať žiakov, ktorí sa hlásia na školu... Ale neboj, noví učitelia si o tebe hneď nespravia obraz na základe toho, že si mal dvojku zo správania na zš. Oni sa k tej informácií len tak nedostanú, jedine že by si ťa chceli preklepnúť, ale inak ich to vôbec nemá čo zaujímať. pekný večer, užívaj si pokým môžeš a netráp sa nad takýmito vecami, ešte mnoho iných vecí ťa postretne čo budú ťažšie.
Z toho som mala vzdy strach nie preto, ze by ma nevzali niekam na strednu ale ze by moje meno citali nahlas v skolskom rozhlase a este by som musela prist na stred dvora sa ukazat.
@slackerbitch Asi chceli sposobit dozivotnu traumu pre toho, co mal znizenu znamku zo spravania, ked vedeli ze na tom, ci sa dostane na strednu skolu, nezalezi.
@slackerbitch No a na konci roka sme sa cela skola stretli na velikansom skolskom dvore, kde mali predstupit uspesni ziaci a riesitelia olympiad, ktori reprezentovali skolu a potom ti ktori mali znizene znamky zo spravania. Teraz ked nad tym uvazujem, tak je to hnusne.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Je mi ľúto.
A jasné že ťa zoberú... A maximálne tak nejaká administratívna zamestnankyňa sa stretne s touto informáciou, keď bude prezerať žiakov, ktorí sa hlásia na školu... Ale neboj, noví učitelia si o tebe hneď nespravia obraz na základe toho, že si mal dvojku zo správania na zš. Oni sa k tej informácií len tak nedostanú, jedine že by si ťa chceli preklepnúť, ale inak ich to vôbec nemá čo zaujímať. pekný večer, užívaj si pokým môžeš a netráp sa nad takýmito vecami, ešte mnoho iných vecí ťa postretne čo budú ťažšie.