Chcem sa spýtať, či sa dá na filozofickej študovať dvojodborovo,teda ako kombináciu dvoch odborov, povedzme žurnalistika- politologia, filozofia - historia a podobne, počul som už o tom, ale na stránke školy je naozaj všetko, len toto nie.
@teny555 niekde na stránke budú mať zverejnené rozvrhy (aspoň my máme) tak si môžeš pri jednotlivých odboroch pozrieť, ak nie, tak napíš na študijné a pošlú Ti vzorové dva
Obávam sa ale, že to v prípade tebou uvedených predmetov možné nie je, pravdepodobne sa také čosi dá uskutočniť jedine pri tých odboroch, kde je napísané niečo ako "dvojpredmetové štúdium v kombinácii", čiže učiteľstvo a translatológia hlavne, minimálne od známych viem, že trebárs filozofiu či históriu študujú samostatne a neviem o tom, že by jestvovala nejaká možnosť zlúčenia
@hnisavica no pri tom učitelstve je mi to jasné, ale mne ide hlavne o tú žurnalistiku a politologiu, hlavne čo sa žurnalistiky týka som počul pár krát, že to niekto študoval ako dvojodbor.......
na FFke možeš dvojodborovo študovať len učtielstvo akademických predmetov teda kombináciu jazykov, etiky, NOSky , estetiky a historie..dvojodborova žurnalistika nie je
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov