Potrebovala by som poradiť s výberom čítačky e-kníh. Aj keď som veľký fanúšik klasických kníh,nosiť ich na dlhé cesty začína byť kus náročné :/.
Aké máte vy skúsenosti? aké modely vlastníte? aké parametre sú najlepšie?
Ďakujem za každú radu
tiež mám paperwhite 4 čerstvo nový, predtým staručký kindle ešte s klávesnicou...som zvyknutá na kindle, formát sa dá veľmi rýchlo upraviť či už online alebo cez program calibre....pocketbooky sú vraj konštrukčne trochu háklivejšie ale neviem posúdiť
Ja mam pocketbook, a aj kindle mame doma, na porovnanie je kindle sviznejsi...len zas kindle ma podporu ako uz hore pisali len .mobi a pdf ...da sa konverovat z .epub do .mobi ale nieje to uplne ono uz... tie citacky co podporuju format .epub dokazu menit velkost pisma a font daneho ebooku na amazone to nejde.
@patrixo ano ano to som sa kokotne vyjadril, tuto kukaj co podporuju....ale standardne na nete najdes najviac ebookov v .mobi a .epub to su original formaty pre citacky ako stvorene
ak citas vela v angline cize budes brat z amazonu (poradim aj dobru stranku kde mas daily deals knihy zadarmo alebo za smiesnu sumu) alebo pdf ci mobi odporucam KINDLE ja mam uz druhy a som mega spokojna
Pocket book odporucam ak citac hlavne slovencinya teda budes mat vela epubov, aspon ja som si vsimla ze vela tychto veci je hlavne epub
ale osobne by som sa zmayslela ci chces podsvieteny, co je fajn ak cestujes alebo citanie po tme ale zase prekleslovanie je prijemnejsie ociam
velkost to si vyber uz sama ale upozornujem ze ja mam asi 400 knih v citacke a zabra mi to nieco okolo 1GB a to mam niektore aj s obrazkami
cize netreba nejako velky objem si myslim ja mam tusim okolo 6 GB a som spoko
ale mam converter program co mi epuby dava do mobi cize vzdy sa da
osobne som za kindle, lebo neviem ako pocketbook ale tym ze to mas naparovane na amazon ucet mas zalohovane vsetky knihy a ked raz zmenis za iny kindle lahko sa to presunie dvoma klikmi
a takisto si to vies naparovat na goodreads
proste kindle
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
» www.amazon.com/All-new-Kindle-...
Pocket book odporucam ak citac hlavne slovencinya teda budes mat vela epubov, aspon ja som si vsimla ze vela tychto veci je hlavne epub
ale osobne by som sa zmayslela ci chces podsvieteny, co je fajn ak cestujes alebo citanie po tme ale zase prekleslovanie je prijemnejsie ociam
velkost to si vyber uz sama ale upozornujem ze ja mam asi 400 knih v citacke a zabra mi to nieco okolo 1GB a to mam niektore aj s obrazkami
cize netreba nejako velky objem si myslim ja mam tusim okolo 6 GB a som spoko
ale mam converter program co mi epuby dava do mobi cize vzdy sa da
osobne som za kindle, lebo neviem ako pocketbook ale tym ze to mas naparovane na amazon ucet mas zalohovane vsetky knihy a ked raz zmenis za iny kindle lahko sa to presunie dvoma klikmi
a takisto si to vies naparovat na goodreads
proste kindle