@Rischo lebo mne tiez hentak maily chodili...za den alebo za dva...ale mala som tam asi 200 mailov a ked som vymazala chodili uz hned za par sekund...tak neviem potom
@Pa3cek atlas email stal za velke hovno a som s nim skoncil 6 rokov dozadu. Dnes si s tym este spokojny?Aku kapacitu tam mas?Aku velku prilohu ti zoberie na poslanie?
@Harleystorm možno aj stojí nie len stál čo ty vieš keď si s ním skončil pred 6 rokmi akože ja nejako extra denno denne mail nevyužívam lebo používam čo sa týka školy tak školský mail a tento používam možno raz mesačne možno ani to nie Vieš čo neviem aký bol vtedy lebo ja ho používam asi 2 roky a má 15MB kapacitu čiže pre mňa až až ti poviem ale už ak ty si odporučil yahoo tak sa skúsim tam registrovať staršieho kamaráta treba počúvnuť mimochodom či som spokojný???? Veď ja 5 - 6 rokov dozadu som internet ani nevyužíval čiže ešte som spokojný.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov