Predavam ked nieco nepotrebujem. Vacsinou mas listing zadara, ked sa to preda tak nejake % potom zaplatis ebayu. Normalne sa to preda, clovek Ti posle peniaze na paypal a ku koncu mesiaca (myslim) Ti spravi ebay vyuctovanie vsetkych predajov a z toho zaplatis proviziu (stiahne sa z paypalu automaticky). ked nepredas, tak nic neplatis.
@diehard Cca kolko percent ide ebayu? A ako je to s postovnym? Posielas cez slovensku postu ci nejaku spolocnost a ty si nahadzujes ceny za dopravu alebo tam je nejaka tabulka/kalkulacka? Kedze vieme ze v kazdej krajine inak stoji posta. A cinania maju zadarmo a z ameriky velke love sa plati.
No ja to robim tak, ze dam vzdy free shipping a inak si k cene priratam sam sebe postovne. Zalezi od toho po com sa predavat to co preda chces. Kazdopadne ked das free shipping tak to predas skor samozrejme. Tie kalkulacky tam su o nicom. Davam international economic shipping ci ako sa to tam vola, ako do US tak aj international. Excludnem krajiny ako cina, india, uzbekistan a pod kde sa mi nechce potom riesit kraviny ci to prislo a ci nie lebo to zabavil islamsky stat a pod. a posielam to slovenskou postou normalne - doporucene. Na ten listok Ti daju cislo podania zasielky a da sa to potom na stranke aj trackovat. Inak do US napriklad od nas takto slovenska posta do tyzdna dorucit bez problemov.
mal som možnosť vyskúšať nové možnosti služby Gloffer čo by malo byť čoskoro aj spustené a oproti ebayu tam klasický predajca ale aj taký dropshipper má oveľa väčšiu šancu získať zákazníka a predať tovar, takže som zvedavý
Ja predávam na eBay pravidelne, takže mám bohaté skúsenosti. Ak chceš predávať pravidelne, potrebuješ nájsť produkt, ktorý ľudia chcú. Následne si nájdeš nejakého dodávateľa, od ktorého budeš nakupovať no a už len predávaš. Nie je to nič ťažké, len treba vedieť, ako na to.
Mám svoj vlastný web o predaji na eBay, ak chceš, pozri si a prečítaj si nejaké články: » www.predavamenaebay.sk/...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
Mám svoj vlastný web o predaji na eBay, ak chceš, pozri si a prečítaj si nejaké články:
» www.predavamenaebay.sk/...