Tak ahojte no chcela by som sa spýtať , kto sa hlási na toto bilingvalne gymko tento rok aby som niekoho poznala ako sa chystáte na prijimacky atd ...? A ak na tuto školu aj niekto chodi , priala by som nejake skúsenosti a názory ďakujem
ja som tam chodila, a som odtial odisla..... no anglina je tam super, ale ostatne veci nula bodov, a to este nepisem o vedeni skoly ... hlavne pan riaditel hanba skoly , ale inak v pohode... len ucitelia mimo a velmi casto sa menili, takze sa mi aj stavalo ze za jeden rok angliny alebo matiky som mala asi 2 - 3 ucitelov takze uciva neboli jednotne... no ale nic nedas za vlastnu skusenost
ja som viac-menej rozhodnutá ist po škole na medicínu , kedže ja som typ chémia , biológia , fyzika tak asi nie je vhodný GJAK , anglina je na úkor predmetov ďakujem za nazor , začínam mat pocit ze v KE nemáme jedno poriadne gymko
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
3 komenty