som štvrtáčka a veľmi ma zaujíma táto škola....chcela by som vedieť či táto vysoká škola je ťažká....a iné informácie o nej....chcela by som ju veľmi študovať.....ďakujem
@anzu odbor presne nemám vybratý ale tak radšej by som išla na taký kde sa dá dostať....ak sa teda dá... a chcela by som sa spýtať či sa tam dá dostať bez prijímacích skúšok....a ak nie či sú ťažké....nepoznám nikoho kto tam chodí
@henricha Neviem, aký býva kde nával, ja som sa kedysi dostala bez prijímačiek na FHI, vtedy to tuším bolo, že treba priemer do 1,5, či ako to bolo... malo by sa to dať nájsť niekde na ich webovej stránke, ale mám pocit, že som začula niečo, že takéto prijímanie sa má rušiť. Neviem, čo je na prijímačkách, len pravidelne vidím, že sa ľudia boja matiky (lebo sú to také typy, čo sa boja aj, či z nej vôbec zmaturujú, neviem, ako si na tom ty).
ja chodím na FHI odbor MRIT. Čo sa týka môjho odboru, pokiaľ to nebola skúška napr z Matematiky alebo z Programovania, čiže to bolo niečo čisto teoretické, tak bola skúška z cca 500 stranovej knihy. Niektorí profesori na tom bazírujú a chcú od teba, aby si to vedela od slova do slova a niektorým stačia základy. Celkovo je celá škola dosť o šťastí. Ak vieš, nemusí to znamenať, že spravíš, ale zase aj keď nevieš nemusí to znamenať, že nespravíš
Osobne by som Ti asi radsej odporucal skusit Fakultu managementu UK, hlavny dovod: ovela ludskejsi pristup ku studentom. Dostat sa da na kazdu vysoku skolu (s vynimkou Akademie ozbrojenych sil, kde tusim teraz beru len vojakov a mozno Akademie policajneho zboru, o ktorej koluje vselico ) Prijimaciek sa neboj, staci Ti sa na ne pripravit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Ale tak všeobecne o nej koluje taký vtip, že je to najťažšia stredná škola v Bratislave
P.S. Ahoj Whisper