Otec ju mal ... dosť výrazne sa kazila a keď mu došla náplň musel prechádzať na normálne a tak fajčil aj elektro a tabak ... a zdá sa mi že som niekde čítal že v tých náplniach je ešte väčšie svinstvo.
chujovina na 9.. ano, je v nej 'len' nikotin. ten je rakovinotvorny. to ze tam nie je decht ta ale nijak nezachrani pretoze bez dechtu toho vyfajcis viacej, nemas pocit tazkych pluc, a dostanes tak do seba obcas az trojnasobnu davku nikotinu. za 'najzdravsie' by som povazovala sulane cigy.
pretym ako sa do mna niekto oprie. fajcila som, prestala som fajcit. stale mi cigy chybaju. da sa to aj bez nich. je to kazdeho osobna vec.
Ja ju mam, sice len chvilu, ale zatial mi normalna cigareta vubec nechyba. Uvidim ked pojdem niekde na dlhsie na pivo.
A nepouziva sa tabak ale Liquidy - prichute rozne. Ja mam napr hociake tabakove prichute a na obcasnu zmenu broskynu a cucoriedku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
pretym ako sa do mna niekto oprie. fajcila som, prestala som fajcit. stale mi cigy chybaju. da sa to aj bez nich. je to kazdeho osobna vec.
A nepouziva sa tabak ale Liquidy - prichute rozne. Ja mam napr hociake tabakove prichute a na obcasnu zmenu broskynu a cucoriedku