skoro mi slzička vypadla pri kick-ass ato mi pripomína ako kedysi v tábore sme dievčenská časť dívali titanic... väčšina revy, smrky... a zrazu keď bola tá loď naklonená tak vypadol človek z lode, hlavou narazil o vrtulu a začal sa točiť.... a ja som sa začala smiať
naposledy to bol harry potter a dary smrti 1 ked zomrel dobby a dary smrti 2 ked zomrel Fred.....ale inak ich vela neni....možno ešte titanic....a tie take o psoch ako je marley a ja...a tak....
Fúú to by som písala Som moc emotívny človek ale film na ktorom si vždy poplačem je P.S: Milujem ťa ♥ najkrásnejší film pre mňa osobne A ďalej asi Dear John, a iné ma zatiaľ nenapadá
ja v poslednom čase plačem skoro pri každom filme alebo mi aspoň slzy vybehnú (a nemyslím teda len od smiechu .. v poslednej dobe to bolo napríklad ja pri levom kráľovi
Mam rada, ak nemam specialne ocakavania od filmu a nakoniec ma ten film uplne prekvapi az polozi...Ked mi niekto povie, ze "toto si pozri, budes plakat..." a pod., vtedy to ocakavam a nezafunguje to... ale rozplakalo ma doteraz len zopar filmov, no o to viac si pamatam ktore napr. spominany Big Fish, Nae meori sogui jiugae, dalej Das Leben der Anderen, Man on the Moon, American Beauty, Klass a cerstvo zhliadnuty Intouchables...ten sa ozaj oplati vidiet
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
vypoklonkovali ma z miestnosti
ale čo si naposledy pamätám, tak to som strašne revala pri poslednej časti Prison Breaku a keď zomrel Dobby; neviem, čo som videla neskôr
A ešte...prvý bol Leví kráľ. Potom Monsters INC. A ešte asi dva diely HIMYMu, ale to nie je film, no To je myslím všetko, pri filmoch neplačem
A myslím, že trochu aj pri Kick Ass.
Na Harrym Potterovi v poslednej časti, keď Snape zomieral
Prisahala by som, že som včera alebo prednedávnom na niečom plakala, ale nespomínam si, na čom :p
A ešte pri Doctor Who. Ale to nie je film
a teraz neviem, ale určite ich bolo viac.
ja som ešte vtedy cca. týždeň pred tým prišiel o psa, takže ten film si už asi ani nikdy nepozriem