najčastejšie bývajú úvahy alebo aj listy (skôr neformálne ako formálne), podľa mňa môžu dať aj nejaké rozprávanie lebo to už dlho nebolo... ale pokiaľ ja viem tak tam vždy máš názov témy a pod nou čo je to za druh slohu (aby si vedela ako máš postupovať a aké linking words máš použiť) a máš tam nejaké body ku ktorým sa máš vyjadriť takže to je úplná pohodička.... a ten sloh a nemusí byť dlhý
pokiaľ viem tak áno veď na NUCEMe sú všetky tie témy zverejnené čo boli po minulé roky, jediná nevýhoda podľa mna je to že máme len jednu jedinú tému a nemôžeme si vybrať z viacerých ako to je na sj
podľa mňa čo sa týka esejí osobitne iná ako Oppinion alebo For&Against ani nebude... ak mám povedať pravdu tak my sme sa ani iné neučili.. a čo viem od zmaturovaných ľudí tak iné ani neboli
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
» www.nucem.sk/sk/maturita#773...
Dakujem Ale aj tak neviem najst vypisane, ake typy eseji sa mozu vyskytnut. For&Against, Oppinion, Describing place,... ?? a dalej uz neviem ake