akoo... do skoly chodim, no sice dnes som nebola ani zajtra nejdem, ale tak to len preto, ze som nemohla, ale inak chodime tam, ale nic nerobime a znamky, mame mat zakruzkovane do piatka a ja uz mam pokoj, cize jupiii nuda...
ja sa spolahinam na moj talent vykecat sa zo vsetkeho, a vcsinou to funguje takze niekedy je ucenie v mojom pripade zbytocne, hlavne ak ide o prednety ktore nebudem potrebovat a okrem toho ma ani nebavia, aj ked mna tam nic nebavi
Vy ste chudáci.. My to celej rok flákáme a na začátku května už maj hlavu včšichni plnou prázdnin a tak úča vzdá marnou snahu nás něco naučit a hodiny se promění v chaos. To je život, co ?A ještě máme všichni samý jedničky na výzu, páč tu jednu písemku co ročně píšem nám dá na tabuli týden dopředu a tak si jí všichni voúpíšou a jeden udělá tahák co všichni vopíšou a tak maj všichni bez chyby... Takže super!!!
@mezomus já o inteligenci naší třídy. Jsme výběrovka, brali tam jen ty s IQ nad 130 a ti ještě museli napsat pěknejch pár testů než je tam vzali, a dneska má ta třída nejhorší známkovej průměr v posledních deseti letech školy xD
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
A už sa mi tak nechce