študoval by som skôr náboženstvo, navyše som ten predmet na základke mal aj celkom rád, dobrého učiteĺa sme mali, všakovaké myšlienky rozoberali a to mi sadlo
v oboch pripadoch zalezi na sposobe vyucby a na pedagogovi.. u nas na skole vyucovala nabozenstvo fanaticka.. etiku aspon viedla prijemna a rozumna osoba, takze to bolo o trochu lepsie, aj ked mi to vela nedalo...
Etiku som nikdy nemala rada, ale kvôli tomu, že sme si s katechétkou "nesadli" a náboženstvo s ňou bolo preplytvaná hodina, prešla som na etiku (som neveriaca, ale aj tak ma to k náboženstvu ťahá viac)
a tka co ja viem ci si veriaca alebo co ja som chodil na zakladnej prvy stupen povinne na nabozenstvo a aj v 5tej triede este tusim no sak bol som decko nevedel som ani o co ide a mama je veriaca tak asi tiez mi kazala tam ista alebo co uz nevim no a neskor som chodil uz len na etiku lebo proste som uz nechcel pocuvat kecy ktorym neverim
náboženstvo, mali sme super učiteľa, žiadny fanatik, dalo sa s ním otvorene porozprávať a bol priestor aj na otázky, okrem toho sme robili všelijaké aktivity, do kostola, cez dušičky na cintorín, na net hľadať nejaké náboženské info a pod.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov