Ľudia súrne potrebujem váš názor na kultúrnu rôznorodosť a národné tradície v EU. Buďte takí zlatí, zamyslite sa a prispejte mi nejakou tou myšlienkou, mňa nič nenapadá :/
priblizujeme sa akemusi "vzorcu" ameriky, na co radikali reaguju ako reaguju a ludia, ktori su "od nwo" z toho tiez nadseni niesu, pravdu bude niekde medzi tymto a medzi niecim co nazyvam common sense.. ale asi som ti nepomohol, nemam cas, urcite sa tu najde niekto, kto ti to rad skomentujes, snad
Kultúrna rôznorodosť je úžasná vec, ale zabíja ju to, že sa určitá etnika nedrží vo svojom lokále. Kedysi, keď niekto chcel vidieť svet, iné kraje, iné zvyky, povedzme i iné jedlá, cestoval.. Teraz stačí ísť do väčšieho mesta, kde nájdeš všetko. Neznášam to.
Btw. Človek si donesie z Prahy "unikátny" dáždnik.. a o mesiac na to ho vidí vo výklade v rodnom mestečku.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
prepínák
Btw. Človek si donesie z Prahy "unikátny" dáždnik.. a o mesiac na to ho vidí vo výklade v rodnom mestečku.