Ahojte, prijali ma na viacero vyskokych skvol, ale neviem sa rozhodnut medzi Euba (fakulta hospodarskej inf-MRIT) a UK (fakulta managementu-manazerska informtika). Pocula som, ze MRIT je hrozne tazke, ale ama dobre uplatnenie a FM je naopak velmi lahka, a
ale boze..managerov chcu vsade..si kukni ponuku prac na nete a lepsie pozicie a tam mas skoro vv kazdej frime managera na neco...a za to,ze sa niekto neuplatnil v tom neznamea,ze ty sa nemozes..skor si daj taku skolu,ktoru ti uznaju aj v zahranici..co tu budes na SVK robit za par drobnyx..to vis
No,neviem ci ich chcu vsade. Praveze, co som ja pozerala tak tam skvor chcu ludi zo skoly s ekonomickym alebo technickym zameranim. Co podla mna UK nie je a manazerov je plno. Bohuzial z tychto skvol by mi v zahranici neuznali ani jednu.
d170 Je mi jasne, ze idem studovat ja preto sa snazim zistit, co najviac o tychto skolach najlepsie od tych co tam studovali, pretoze toto rozhodnutie ovplyvni cely moj zivot!
podla mňa, určite UK. EUBA to má podla mňa dosť naklonené s akreditáciami, je to škola, ktorá podla mňa nemá úroveň. Kamarátka tam chodí, má samé áčka, max. béčka a za nič nerobenie dostáva motivačné štipko. nepočula som o tej škole ešte nič dobré
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Budeš študovať ty či my?
ale je na tebe ako sa rozhodnes, a este neico vysoka skola neznamena ze budes mat super pracu, zalezi na tebe ako sa uplatnis
a ak pojdes na UK, mozno sa stretneme ja idem na Pra Uk