Už strašne dlho milujem svojho ex, tá vtieravá myšlienka nechce vypadnúť z mojej hlavy. Viem že aj on miluje mňa ale nechcem sa už k nemu vracať pretože ma strašne sklamal. Nejaké múdre rady ako sa zbaviť myšlienok na neho?
och zlatko tým sme si prešla asi každá jedna aspoň raz (ja som si to aj neraz zopakovala tak sa mi to "páčilo") no a moja rada:
1. zamestnaj si myseľ hocičím, čím sa len dá (brigáda, hobby, kamarátky túto možnosť ale veľmi neodporúčam lebo nakoniec skončíte rozprávaním o "ňom")
2. čas
3. ako sa hovorí zíde z očí zíde zmysle ...
4. opakuj
you are welcome
Choď s ním von. Takto, keď s ním nie si, si ho stále idealizuješ a hovoríš ako ti s ním bolo dobre a vlastne aj ten rozchod bol totálne zbytočný... Nebol! Ja som bola s mojim bývalým vonku asi pred mesiacom a odvtedy si hovorím iba jedinú vec:,, Ako som s ním mohla chodiť..."
pozvi ho na niečo (resp. chod si sním sadnúť a poriadne to prediskutovať) aby ste dospeli k záveru že síce vám na sebe záleží ale že spoločný vzťah by bol skôr možno deštruktívny kvôli tým veciam ... ak sú veci väčšinou v komunikačnom procese priamo so zdrojom (v tomto pripade priamo s ním) majú tendenciu sa hýbať rýchlejšie k lepšiemu ako pri nečiinosti
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
1. zamestnaj si myseľ hocičím, čím sa len dá (brigáda, hobby, kamarátky túto možnosť ale veľmi neodporúčam lebo nakoniec skončíte rozprávaním o "ňom")
2. čas
3. ako sa hovorí zíde z očí zíde zmysle ...
4. opakuj
you are welcome