Ľudia vedeli by ste mi poradiť ako s takou depresiou skoncovať? 3 týždne som spával 2-3 hodiny denne, Vzdalujem sa ľudom a nebaví ma s nimi sa rozprávať lebo nepochopia čo mi je. Mal som jedno dievča ktorá chodila z jedným chalanom už 2 krát a proste odiš
ona na to pride, ze spravila zrejme kolosalnu picovinu a potom este bude za tebou doliezat.
na depku ti nepomozem. na to treba asi len cas, najst si nejake konicky (i ked to je taka rada ze dovi, na mna by to nezaberalo), alebo potom klin klinom no.. u mna to ma 100% ucinnost, len ci to je najvhodnejsie riesenie to si uz kazdy musi sam uznat podla seba
ak ta nechala kvoli takemu idiotovi tak je to piča a nemá zmysel sa kvoli nej trapit ale chapem že to sa lahko povie,v takychto pripadoch pomože vačšinou len čas
Ten násilník má asi nejakú výhodu oproti tebe. Nejakú, čo ťa veľmi prevyšuje a aj jeho správanie. Nevieš, čo by to mohlo byť ? Prachy, postava, dom, byt, auto, postavenie...?
mozno ovladal lepsie gramatiku ako ty, lebo ako citam, tak to uz by vedel aj lepsie tretiak na zakladnej.... a ano trap sa nad jebnutou nerozhodnou picou, bud v depkach, rozmyslaj, urcite ti ju to vrati (y) ... boze asi snad kazdy clovek uz zazil rozchody a nikto sa tu kvoli tomu nevesia a nespi... o rok jej ani na meno neprides, tak co tu stresujes kvoli nejakemu romaniku bracho
jedine cas. klin klinom sa mne neosvedcil lebo to je vacsinou ako z blata do kaluze. mozes to ale urychlit tym sposobom, ze popracujes na tom, aby sa z teba stal co najvacsi kokot - cim vacsi budes, tym ti na nej bude menej zalezat az nakoniec ti bude uplne jedno co s nou je. ale zase kokotom sa clovek nestane za noc je to zdlhavy proces sebazapierania. velmi dolezite je sa nimi obklopit. cim viac kokotov mas okolo seba tym viac kokotskych vlastnosti sa na teba nalepi. musis hlavne vsetko dusit v sebe, vela pit/drogovat + nezit v realite ale vo full HD rozliseni monitora. vela stastia
jedine čo ho prevyšuje je auto postavou ho prevyšujem zasa ja a o gramatiku sa mi tu nestaraj nemôžem za to že nemám moc rád slovenčinu radšej angličtinu neviem aké reči jej nakecal do mobilu že sa k nemu vrátila a potom mi vypisuje že je jej to lúto a máte pravdu za to mi vlastne ani nestojí pretože keby že jej je to lúto tak by to nespravila
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Drown your sorrow in beer my friend.
na depku ti nepomozem. na to treba asi len cas, najst si nejake konicky (i ked to je taka rada ze dovi, na mna by to nezaberalo), alebo potom klin klinom no.. u mna to ma 100% ucinnost, len ci to je najvhodnejsie riesenie to si uz kazdy musi sam uznat podla seba