nuž mam na pláne pochopiť a naučiť sa syntax... tá ma najviac štve... a z angliny si spravím pár language in use z minulých rokov lebo ja doplňujem intuitívne a nie žesom tam dala dané slovíčko pretože za ním je prpíslovka miesta, alebo podobne divné veci
a aj tak tam je zväčša to isté...
písomné ma až tak netrápia... resp. skoro vobec na tých 30 percent to dam aj keby som dementná...
som si robila nejaké testy z AJ....a zo SJ si robime testy v škole, ale tak nato sa podla mna ani velmi pripraviť nedá, možno si len pokukať trochu gramatiku a tu syntax
sjl a cudzí jazyk ma vôbec netrápia, takže na to sa nechystám pripravovať nejako špeciálne. Akurát matiku chcem napísať čo najlepšie, takže už pomaly opakujem a snažím sa robiť minuloročné testy...
.... mňa chytili stavy zúfalstva, že nezmaturujem a nevezmú ma na výšku. Na Sj si pozriem tiež syntax a prebehnem očami pravidlá slov pravopisu - pre istotu.
Len angliny sa bojím :/ síce z nej mávam dvojky, ale máme povinnú B2 a do minulého roku s dotáciou hodín ako na B1
na písomné som sa nepripravovala, len na ústne. tam sa nemáš na čo pripravovať proste, každý rok je to o tom istom, s malým rozdielom - či rodinný príslušník človeka, ktorý tie testy zostavuje tento rok maturuje alebo nie... a kopa diskutabilných otázok i odpovedí. radšej sa pripravuj na ústnu skúšku.
matiku som si vyriesil asi 8 starych testov, anglina nic, a slovinu som si vytlacil a polozil ku posteli posledny vecer. zaspal som. aspon som sa vyspal, s tymi 60% som bol spokojny
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
a aj tak tam je zväčša to isté...
písomné ma až tak netrápia... resp. skoro vobec na tých 30 percent to dam aj keby som dementná...
Len angliny sa bojím :/ síce z nej mávam dvojky, ale máme povinnú B2 a do minulého roku s dotáciou hodín ako na B1
tam si pozriem časy a slovotvorbu