Ahojte chcela by som sa opýtať mám telefón Samsung Galaxy S7 edge a chcem si kúpiť extérnu nabíjačku ale čo jednu mám tak tá mi v pohode nabíjala starý telefón, tablet mi nabíja ale galaxy s7 edge už nie tak sa chcem opýtať aká by bola najlepšia nabíjačka
...pre tento telefón ? Ale chcela by som aby bola kapacita batérie čo najviac keď som sa dívala sú aj 20000 mAh a je tam napísané že univerzálne ale pôjdu aj do tohoto telefónu ? :/ Alebo aké a kde by som mohla kúpiť na tento mobil.
záleží koľko chceš dať € do nabíjačky...máš rovne... a stačí ti univerzálna na mobil, pretože káblik je tiež uni
skús pozrieť tu.. nájdeš aj so zľavou » www.kuponyzdarma.sk/hej-sk/...
Skús Power Bank ADATA P20000D 20000mAh ja ju mám je to fajn nabíjačka má digitálny displej a nabíja pomerne rýchle, som s ňou veľmi spokojn objednal som ju na stránke hej.sk bez problémov A cenu sa mi podarilo zraziť pomocov kupónu zo stránky ( » www.kuponyzdarma.sk/hej-sk/)... Odporúčam ak ti nieje jedno za čo dávaš peniaze
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Ďakujem za odpovede
hned prva od xiaomi. Je trochu tazka ale kvalitna a dobre vyzera
skús pozrieť tu.. nájdeš aj so zľavou » www.kuponyzdarma.sk/hej-sk/...