Zdravim, hladam nejaku VS kde sa da studovat informatika externe, idealne Bratislava, popripade prilahle mesta. Mozno by som si vedel predstavit aj studium vo Viedni, teda iba ak by bolo v anglictine.
@leilla naivna predstava, ze ma skola nieco nauci ma uz davno opustila. Preco si veci stazovat ked sa daju robit jednoduchsie? Nemam zaujem sa babrat s vecami, ktore su absolutne nevyuzielne a zastarane. A uz vobec nemam chut ani cas sa hadat so zakomplexovanymi profesormi. Radsej svoj cas venujem veciam, ktore maju pre mna prakticke vyuzitie v praci, cize priamo ovplyvnia aj moj plat. "Vedomosti" z VS predmetov maju takmer nulovu hodnotu, jedine co je pre mna zaujimave je titul, ktory mi v buducnosti pomoze pri kariernom raste.
neviem si predstaviť externé štúdium informatiky.... tam musíš chodiť na cviká atď... potom tá škola ti fakt nič nedá... ale ak už vieš programovať v tých jazykoch, v kt. sa to učia, ak vieš matiku, algebru a podobne, tak potom nech sa páči...
na Trnavskej .. Cyrila a Metoda to ide externe ...som tam mala prihlášku ..aj ma vzali ale som sa rozhodla pre niečo iné... ale ešte majú aj druhé kolo..
@forbiddenrose Podla mna absolutne netusis v akom stave su vysoke skoly na slovensku. Je to velmi velka bieda, a to plati o vsetkych skolach, aj o "top" skolach ako je STU a UK. Najlepsou skolou je prax, a pri programovani to plati obzvlast.
a jasné, že najlepšou školou je prax...To je tak asi v každom odbore. A ak si dobrý v programovaní atď, tak všade nevyžadujú VŠ, nie? Robiť to môžeš tak či tak. Alebo skúsiť zahraničie, aby bol lepší plat
@forbiddenrose ano v sucastnosti pracujem ako programator a som velmi spokojny, ale bolo by fajn mat titul, hlavne kvoli buducnosti a pripadnemu postupu na vyssiu poziciu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
ide mi len o titul... to je také slovenské.
ok ok. stále platí @2
Predstav si, že tuším ale tou matikou atď len tak neprejdeš, musíš si nad to sadnúť... môj priateľ študuje informatiku
a jasné, že najlepšou školou je prax...To je tak asi v každom odbore. A ak si dobrý v programovaní atď, tak všade nevyžadujú VŠ, nie? Robiť to môžeš tak či tak. Alebo skúsiť zahraničie, aby bol lepší plat