Externé štúdium - E-Learning (a popritom pracovať), dochádzanie z Viedne do Bratislavy do školy (na intráku byť nechcem) alebo chodiť na Abendgymnasium, kde chodíte večer a popritom chodíte cez deň do práce, ale s tým, že matika vám nejde a je
.. v Rakúsku povinná? Prestupujem na inú školu z českého gymnázia vo Viedni práve kvôli matematike a neviem, čo robiť. Čo by ste mi poradili vy? Je podľa vás rakúska maturita lepšia ako tá slovenská?
Ja som bývalá externistka na strednej
Individuálne nedostaneš pretože typujem nechodíš s tehotenským bruchom ani nie si vrcholový športovec ani ťažko zdravotne postihnutá.
Osobne by sa mi nechcelo chodiť do školy po večeroch, lepšie je externé ako si sama vymyslíš tak máš
Rakúska maturita je rovnaká ako naša predpokladam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
3 komenty
Individuálne nedostaneš pretože typujem nechodíš s tehotenským bruchom ani nie si vrcholový športovec ani ťažko zdravotne postihnutá.
Osobne by sa mi nechcelo chodiť do školy po večeroch, lepšie je externé ako si sama vymyslíš tak máš
Rakúska maturita je rovnaká ako naša predpokladam