Chcela by som sa spýtať ako to funguje, keby som chcela študovať na diaľku. Momentálne navštevujem jednu strednú školu len je to moc ďaleko pre mňa a dochádzanie je náročné tak sa pýtam či sa dá študovať z pohodlia domova. Ďakujem
Z pohodlia domova to celkom nie je ale dá sa to.
Najskôr si to musíš vybaviť. U nás to získajú len
- vrcholoví športovci
- zdravotné problémy/gravidita
a potom pár vyvolených, ktorí sú označení ako " výborné študijne vysledky "
Fungovalo to nejak tak, že som musela prísť do školy, dohodnúť sa s profesorom, kedy mu vyhovuje termín skúšky, zobrala som si domov knihu /v lepšom prípade ponúkol hotové materialy/ naučila som sa to a o cca týždeň som tú skúšku šla napísať...
Nejak extra si nepomôžeš lebo do školy budeš musieť ísť cca 20x za polroka. Radšej zváž internát/nasáčkuj sa k niekomu do bytu. Pokiaľ je tvoj jediný problém dochádzanie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
Najskôr si to musíš vybaviť. U nás to získajú len
- vrcholoví športovci
- zdravotné problémy/gravidita
a potom pár vyvolených, ktorí sú označení ako " výborné študijne vysledky "
Fungovalo to nejak tak, že som musela prísť do školy, dohodnúť sa s profesorom, kedy mu vyhovuje termín skúšky, zobrala som si domov knihu /v lepšom prípade ponúkol hotové materialy/ naučila som sa to a o cca týždeň som tú skúšku šla napísať...
Nejak extra si nepomôžeš lebo do školy budeš musieť ísť cca 20x za polroka. Radšej zváž internát/nasáčkuj sa k niekomu do bytu. Pokiaľ je tvoj jediný problém dochádzanie.