horné sú v pohode. horšie sú dolné. ale tak ja som nemala žiadne komplikácie. v pohode sa mi to vytrhlo a nebolelo. ešte v ten deň som žrala mäso to miesto bolo asi 2dni také citlivejšie ale jesť sa dalo. aj mi to rýchlo zarástlo.
ale všetko závisí od tvojich zubov, či držia moc pevne alebo aké majú korene. a hlavne od prístupu zubára. môj bol top! lebo viem, že kamoške to robil nejaký khokho a bolelo ju to ešte 2 týdžne a nakoniec sa to zapálilo a mala problémy
mne museli 3 zuby múdrosti operačne extrahovať, ale robil to odborník a som velmi spokojný takmer vôbec to nebolelo počas zákroku, akurát pár hodín potom začalo, no mrazená zelenina pomohla ak to robí odborník, tak nemôžu byť problémy
Pardon ludia, viem, ze to nie je k veci, ale jedna moja kamoska mala cosi so zubom a museli jej ho vytrhnut.. Uz dlhsie sa stazovala na svojho zubara, ale mame sa to nechcelo riesit.
najskor jej to takmer zabudol umrtvit, potom akoby nevedel umrtvit vatickou, tak jej umrtvil pomaly celu dolnu cast a nakoniec jej ten drbo vytrhol aj zdravy zub..
Dotesaz ani jedna z nas nechapeme, ako sa mu to podarilo.
ja som bola na dolnom.. nič horšie som nezažila asi, totiž zúbok mi rástol kolmo pod ostatné a vytláčal mi ich von, a keď už som v noci škrábala steny a chcela fakt skočiť z okna od bolesti, myslela som, že horšie to byť nemože.. ale bolo to porovnateľne zlé ešte asi 2 týždne po zákroku, ktorý mi inak robili asi 2 hodiny.. manka mi musela na tajňáša doniesť z práce nejaký strašne silný liek, ktorý sa dáva len na špeciálny predpis, lebo to je droga.. inak ibalginy a také veci nezaberali ani náhodou a proste som napr. 3 dni vkuse nespala, iba som plakala.. tak som sa musela sfetovať hentým a potom som spala asi 20 hodín
ako nechcem strašiť, nemusí to byť vždy tak hrozné,. niekto tu hore píše, že jedol v ten deň.. ja som bola na šťavách a kašách dohromady asi 3 týždne, 8 kíl som schudla (ktoré som ofc hneď nabrala aj s dvoma navyše xD).. každopádne to našťastie prešlo a už mám pokoj, teraz sa mi reže ďalší, ale vyzerá byť okej..
inak najlepšia bola tá sestrička, keď som prišla na pohotovosť jednu noc, resp. sa doplazila lebo som bola už totálne vysilená, vyzerala som, že mám v ústach tenisovú loptičku, celá uslzená a uvzlykaná a ona že nemám preháňať o__O vďaka bohu že nebol žiadny skalpel po ruke alebo iný nástroj, lebo by som jej ho zabodla medzi oči asi a ešte jebla lopatou po hlave.. strašné niečo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
ale všetko závisí od tvojich zubov, či držia moc pevne alebo aké majú korene. a hlavne od prístupu zubára. môj bol top! lebo viem, že kamoške to robil nejaký khokho a bolelo ju to ešte 2 týdžne a nakoniec sa to zapálilo a mala problémy
najskor jej to takmer zabudol umrtvit, potom akoby nevedel umrtvit vatickou, tak jej umrtvil pomaly celu dolnu cast a nakoniec jej ten drbo vytrhol aj zdravy zub..
Dotesaz ani jedna z nas nechapeme, ako sa mu to podarilo.
To som si len tak mimochodom spomenula..
ako nechcem strašiť, nemusí to byť vždy tak hrozné,. niekto tu hore píše, že jedol v ten deň.. ja som bola na šťavách a kašách dohromady asi 3 týždne, 8 kíl som schudla (ktoré som ofc hneď nabrala aj s dvoma navyše xD).. každopádne to našťastie prešlo a už mám pokoj, teraz sa mi reže ďalší, ale vyzerá byť okej..
veľa šťastia!!!/