Prosim Vas, viem, ze to tu nepisem prvykrat - ale stale verim, ze najdem niekoho s podobnym problemom... mal tu niekto znicene vlasy farbenim? Ale tak, ze extremne. Uplne vyschli a nezostala v nich ziadna ta "vlasova vypln", zostal len suchy tvrdy leskly
bež k nejakej kaderníčke čo robí Brazílsky Keratín kvalitne, síce si priplatíš dosť. Alebo choď na fašistu a neboj sa, pri zničeniu farbením sa poškodili len vlasy, korienok ostal zachovaný a tým pádom ti budú potom rásť zdravé vlasy
všetko hore sú pičoviny, na takto znićené vlasy ti žiaden keratín, a vajco a olej už vôbec, nepomôže. Buď na fašistu, alebo ak to nechceš tak radikálne tak na krátko a strihať kým ti nevyrastú nové zdravé, potom nechať vyrásť.
Mala som rovnaký problém, okrem vystrihania a narastenia nových ti nepomôže NIČ
presne... masky, oleje, balzamy a pod pomaha len pri miernom zničení, ale ked mas uplne dodrbanu celu štruktúru vlasu tak len strihat
a aku mas farbu teraz?
ake vlasy ti vyrastaju? take napicu ake uz mas alebo nove pekne? ak nove pekne tak sa ostrihaj nezachranis ich uz a ak take hnusne ako mas to moze byt problem lebo mas dosratu celu strukturu vlasov , co som urobila aj ja kedysi davno, ked som bola mladsia som mala nadherne vlasy potom som sa farbila chvilu na blond a dosralo mi to celu strukturu vlasov a nikdy take ako boli uz nebud
Taku medeno-spinavy blond. Hlavne som to od novembra, kedy sa mi toto prihodilo nefarbila..tak to tak aj vyzera...ale srat na farbu, len keby uz take tvrde a umele neboli
@8 ak to bolo na mňa, tak áno, ale uplne dobré začali byť až po určitom čase dlho trvalo, kým zhustli (dlho rozumej cca 2 roky) a kvalita sa tiež vracala pomaly....takže ostrihaj a čakaj
Ostrihat znicenu cast. A minimalne zatazovat vlasy. Ja som mala extremne znicene vlasy 2 roky dozadu a vkuse ich striham odvtedy tak a teraz po poslednom strihani mam vlasy finally zdrave jak 10rocne decko.
a potom uz najlepsie nefarbit nezosvetlovat nezehlit ked tak iba vynimocne a na najmensej teplote a fenovat najlepsie chladnym vzduchom aby sa poskodili co najmenej, potom odporucam prirodne zabaly, na nete je kopa receptov takisto rozne prirodne oleje su na vlasy super , mne velmi pomohli, kedysi som ich mala tiez velmi ponicene, no po rokoch som ich prestala trapit,ponicene som casom zostrihala a teraz mi zostali uz iba zdrave a pekne vlasy , ktore nemusim uz ani zehlit ani fenovat ani farbit
mne sa dosť zničili zo žehlenia.... uplne som ich mala až dogučene ked som si ich ozmyvala... ale už je to fajn a až na to vypadavanie vlasov, na ktoré mi nič nepomáha
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Mala som rovnaký problém, okrem vystrihania a narastenia nových ti nepomôže NIČ
a aku mas farbu teraz?
Choď dohola sa ostrihať alebo k nejakému odborníkovi