Uplne brutalne neznasam kecanie o nicom, typu ako sa mas? Komunikujem ak je nejaka tema ktoru riesime obaja, najcastejsie naozaj dohodnem len detaily kedy kde sa stretneme a tym to hasne, vzdy preferujem osobny kontakt. Vynimkou je len byvaly priatel, s tym som bola prakticky cele dni v kontakte cez fb chat, take to pisanie si o akychkolvek kravinkach a to bolo fajn
Je dolezite povedat ze s kym co, lebo ked si pisem s niekym kto je napriklad na druhej strane zemegule tak pochopitelne to je prva moznost. Ale s ludmi z okolia je to ta druha
v podstate kombinácia oboch...s ľuďmi s ktorými som bežne v kontakte, tak len tak..dohodnuť detaily, a s tými čo bežne v kontakte niesom tak prvá možnosť
s veľa ľuďmi skoro vôbec nekomunikujeme keď sme ďaleko a len sa dohodneme na stretnutí, s inými som zase skoro každý deň a aj tak si s nimi píšem veľa, ta neviem
každý má rád predsa radšej osobnú komunikáciu, ľudia, osobná komunikácia je jediná normálna komunikácia ... toto sú lén náhrady a vylepšenia ... ako môže niekto písať a rozmýšlať vôbec nad tým že ktorú komunikáciu má radšej je len jedna komunikácia a milión variant a vylepšení alebo aby som presnejšie napísal bonusových prevedení ktoré by však nemali v konečnom dôsledku vôbec nahradiť klasický kontakt ... ale iba ho nejakým spôsobom zlepšiť ...
Fb chat pouzivam na obcasnu rychlu konverzaciu s frajerkou/posielanie obrazkov a nejakych dvojslovnych hluposti; brat sa ma nieco pyta a nie sme spolu; raz za 2-3 mesiace mame tak 6-7 hodinovu rozpravu s naj. kamaratom o vsetkom moznom.
s kamarátkami a spolužiakmi a s ľuďmi čo som teraz s n nimi - myslím za tieto asi tri roky čo žijem v Ba tak sa dohadujeme len kedy a čo a take veci. S ľuďmi čo sú z môjho mesta alebo kamarátky z východu a celého slovenska tak si občas napíšeme ako sa máme čo je nové ako žijeme čiže mala tu byť tretia možnosť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
alebo nie? :ehm: