Doteraz ma hryzie otázka či je na facebooku niečo pravdy na tom či sa dá zistiť kto videl váš profil... áno.. väčšina stránok sa ukázala ako podvod ale niektoré nie napríklad ako si dať prehrávač do profilu a niektore skupiny dokonca
nie je to pravda. Stary znamy STALKER bola skupina vytvorena dakym rusom, ktorej ulohou bolo ziskavat e-mailove adresy prave tych, ktory naleteli. Nasledne tieto adresy predava roznym spolocnostiam, ktore na ne rozposielaju SPAM skor reklamneho charakteru.
Neda sa to zistit. Taketo FUTURE nie je cielom Faccebooku.
@shally100200 Ten prehrávač nie je až taký neuveriteľný a to pozadie, môžeš mi povedať o ktorú aplikáciu ide a ako funguje? Bo som si nevšimol že by mal niekto na profile nejaké iné pozadie jak biele A neviem na čo komu je kto sa mu díval na profil ale nevadí..
ostatní to nevidia vidí to len ten dotyčný myslím, že ide o tú aplikáciu kde ponúkajú ružový skin .... ja nepotrebujem vediet kto to videl ja len diskutujem či to na facebooku vôbec existuje
nezistis to.. jedine zeby si si ho pridala do GOOGLE ANALYTICS a tam si detailne pozerala priemerny cas straveny na tvojom profile a mesto od ktoreho si to ludia pozeraju ale aj tak nezistis KTO.
@66janica6 facebook je vyborna vec ..vyznam? hmm tak isto nemusi mat vyznam ani Birdz a chodi sem kopu ludi. Ja mam rad facebook lebo som v neustalom kontakte so svojimi znamimi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Neda sa to zistit. Taketo FUTURE nie je cielom Faccebooku.
určite hej inač by mu toľko ľudí nepodľahlo....
ostatní to nevidia vidí to len ten dotyčný myslím, že ide o tú aplikáciu kde ponúkajú ružový skin .... ja nepotrebujem vediet kto to videl ja len diskutujem či to na facebooku vôbec existuje
@ ivcca nejde o ružovy skin určite sice neviem ktory to bol ale @ waagbistritz69 viem ze tamto to urcite fungovalo...
@shally100200 Prečo by sa to nedalo cez to GA? Dáš tam adresu profilu a mohlo by to ísť, ale neviem bo som to neskúšal..
Fungoval ten skin akým spôsobom? Videli to aj ostatní? Bo pochybujem..
to pozadie si mozes zvolit na stranke: www.pagerage.com
a... ? keĎ sa chceš zvidniteľniť takto... tak potom zle mi je z teba
Proste neznasam tu debilnu hlasku ktora urcite lezie na nervy vela ludom ale sme v slobodnej krajine tak pis kludne