cestovat ma napr viac bavi sfajceneho, tiez ta napadaju rozne kokotiny, a este ked miesam s alkoholom tak mi rano nebyva tak zle ako keby sa iba spijem
otvori ti to oci a zistis co je v zivote NAOZAJ dolezite ... ak o tom teda premyslas... ak si len kupis chipsy a pozeras trapne komedie tak ti to nic neda, pretoze ak sa ma pritom clovek zabavit, tak s kamosmi a ak ma meditovat tak sam... a ja osobne som sa nikdy viac nenasmial, nikdy som nemal lepsi sex, nikdy som nemal lepsie napady a nikdy by som nemohol viest sebaspoznavanie ak by som nebol sfajceny
kedysi som sa trávou dostávala do sfér vysokej tvorivosti a škrabala som po papieri, čo to dalo. dnes len zavriem oči a snažím sa aspoň chvíľu na nič nemyslieť.
lebo je to proste relax. lebo je to pre začiatočníkov zábava. pretože je na tom super sex. pretože je to atmoška, keď proste sedíš uprostred slnka pri rieke, v prírode či na inom magic place a zapáliš brko, proste je to tam. (akože ja viem, že mať estetický zážitok sa dá aj bez toho, ale tráva to celé umocňuje, pridáva na dôležitosti)
normalne mam chut si zakurit, ked tu tak citam, jak paradne to na vas vplyva. lenze doposial to vzdy skoncilo paranojou, skumanim neexistujuceho diabolskeho planu, ktorym mi chcu ostatni ublizit, ci utekom pred imaginarnou policiou.
@dwightmccarthy taký typ protipseudoargumentu by som čakal od 13 ročného chlapca čo sa hraje call of duty celý deň, pije mountain dew na litre a preteká cez sedačku, ale budiš
Koli kreativite. A činnosti, ktoré su pre mňa psychicky naročné sú pre mňa potom hračka. A pri pozeraní filmov, lebo to je viac sranda. A potooom pri hraní PC hier. A pred jedlom. Aj po ňom.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Ze by aj preto ludia pili alkohol a brali drogy??
Myslim si ze za toto zistenie si zasluzim minimalne nobelovku
ale zas aby som si to kupovala, to nie
to fakticky vážne vyhlasuješ?
v akom zmysle si to myslela?
Ave Satanas.
is my kind of people.
kedysi som sa trávou dostávala do sfér vysokej tvorivosti a škrabala som po papieri, čo to dalo. dnes len zavriem oči a snažím sa aspoň chvíľu na nič nemyslieť.
lebo je to proste relax. lebo je to pre začiatočníkov zábava. pretože je na tom super sex. pretože je to atmoška, keď proste sedíš uprostred slnka pri rieke, v prírode či na inom magic place a zapáliš brko, proste je to tam. (akože ja viem, že mať estetický zážitok sa dá aj bez toho, ale tráva to celé umocňuje, pridáva na dôležitosti)
mám trávu rada. nemáte niekto trávu?
dobrý typ človeka podľa mňa
Fascinujúci úkaz.
"Tráva je liek, nie droga"
:-S