Ahojte. Chcem sa spýtať tých, ktorí fajčia a vyberali im krčné mandle, že po koľkých dňoch od operácie začali fajčiť. Neviem či to nie je moc škodlivé pre hrdlo. Som 2 týždne po operácii a cítim sa už skoro uzdravená, len si nie som istá. Dúfam, že sa tu
mne po nosných týždeň strašne nechutilo, ale potom som sa prekonala a už to máš v pohode určite. na akýkoľvek zubársky zákrok/piercing pery som fajčila do 10 minút a neuškodilo.
@martina41 ked si vydrzala 2 tyzdne tak uz ser na to podla mna... zachvilu ti budu vyberat pluca prachy sa daju aj lepsie investovat, ale tak je to na tebe a ako mas rada svoje telo
dopiče ona sa nepýtala, či má prestať fajčiť, ale či môže začať proste, toto je taká logika že dovidenia. To že vydržala je jedna vec, ale to, že si chce zapáliť je druhá vec. Zapáľ si, dobre bude.
súhlasím s @burble a @uggla , čo ste výbor za agitáciu proti fajčeniu? Ak jej neviete poradiť, tak choďte do p*če s takýmito komentmi...
@martina41 Ja som síce začala fajčiť až pár rokov po vybratí mandlí, ale myslím si, že 2 týždne už sú úplne v poho...mne sa to hojilo dosť dlho, lebo tie rezy mi museli urobiť dosť veľké, týždeň som nič nejedla, len pila vodu a spala a druhý týždeň už som začala normálne jesť - myslím, že ak si to nemala horšie ako ja, mohla si už po 1 - 1,5týždni fajčiť
@egon A ked si fajnčil par dni po operacii kolko dni to bolo ? a inak nič ti nebolo ?? nehnisalo alebo nemal si žiadne problemy ? . chcem vedieť lebo už nevydržím a mam tyžden po operácii
@Sisina110 to ti ja neviem povedať každý sme iný, ja som ti iba odpovedal na tvoje otázky či to mne nerobilo problém, záver si z toho musíš spraviť už ty
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
či som zle pochopila?
Ved nefajcim moc, nie som ziadny fajciar, ale obcas chut pride a tu chut mam uz tyzden. :/
nie som na to síce hrdý ale bolo to tak
@martina41 Ja som síce začala fajčiť až pár rokov po vybratí mandlí, ale myslím si, že 2 týždne už sú úplne v poho...mne sa to hojilo dosť dlho, lebo tie rezy mi museli urobiť dosť veľké, týždeň som nič nejedla, len pila vodu a spala a druhý týždeň už som začala normálne jesť - myslím, že ak si to nemala horšie ako ja, mohla si už po 1 - 1,5týždni fajčiť
Nie nemal som potom žiadne problémy.
No určite by bolo vtedy lepšie prestať