názor že je to ich vec, je síce na mieste ale tak ked niekto fajči vedla mna a mne ten dym vadi a viem že mi škodi už s tým mat problem aj ja, lebo sa to tyka mna...ak by si nejaké 13 ročné decko fajčilo v izbe kde je samo, tak pre mna za mna...
Lebo je to super vec, chutná a strašne zdravá. Už od útleho veku sa odporúča denná dávka minimálne krabička denne, ale chudobnejší si nemôžu dovoliť s tým ani začať. Je absolútny mýtus, že to škodí zdraviu. Štúdie dokázali, že je to zdravšie ako pohár vína pred spaním.
rovnaky ako u ostatnych - maju potrebu smrdet ale ti mladsi, tam by som povedala skor ze z frajeriny, myslia si ze su neviem jaki dospeli ked drzia cigaretu v papuli.. no co, nech sa im dari teda, mozno im to casom dojde ze to vyzera maximalne trapne ked nejakemu dvanastrocnemu faganovi trci cigareta..
Má to sociálny význam. V podstate sa tým zaradzujú do partie, ktorá fajčí. Je to povolené len dospelým takže preto to v tvojom veku ľudia robia. Je to taká frajerina. Osobne som tomuto aspektu ale nikdy nerozumel.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
preto nechcem mat deti
ale tak, záleží aj na jednotlivcoch.
PS: Nikdy som to ani neskúsil Strašne to smrdí.